Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Cîțu, întrebat dacă se teme de a treia tabără din PNL: 'Niciodată!'

PNL Bucuresti
Florin Citu

Președintele CJ Bihor, Ilie Bolojan, a criticat modul în care Guvernul condus de Florin Cîțu conduce România. „Nu se livrează cum ar trebui”, a spus Ilie Bolojan. De cealaltă parte, Florin Cîțu se arată deranjat de astfel de atacuri din partea lui Bolojan, catalogând analiza acestuia în cheia atacurilor politice. Aceste schimburi de replici vin în contextul zvonurilor despre o posibilă tabără nouă în PNL, tabără din care să facă parte Ilie Bolojan în tandem cu Dan Motreanu.

Florin Cîțu a fost întrebat, luni, 26 iulie, dacă se teme de o posibilă nouă tabără în PNL: „Niciodată”, a fost răspunsul lui Cîțu.

Vezi și: Ilie Bolojan: 'Guvernul nu livrează cum ar trebui' .

„Durata de viață a unei guvernări este limitată, miza unei guvernări este să folosească timpul la maximum posibil, din prima zi să facă ceea ce trebuie. Există o presiune a timpului când ești în guvernare, nu ai timp, trebuie să execuți repede, ori trebuie să recunoaștem că actuala coaliție nu a făcut asta. Nu se livrează cum ar trebui. România are nevoie de anumite corecții financiare, pentru că luând credite care sunt folosite pentru funcționarea statului și nu pentru investiții, acest lucru nu face decât să complice existența viitoarelor generații și deci reformele și corecțiile care trebuie făcute se fac, de regulă, la început de mandat”, a spus șeful CJ Bihor, Ilie Bolojan,  într-un interviu pentru BIHON.RO.

Vezi și: Florin Cîțu răspunde la 'oferta' PSD: 'Este în Opoziție' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.