Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Costea, distrus de decizia Tribunalului în cazul dezafilierii Craiovei

www.gsp.ro
Florin Costea

La 4 ani de când a început procesul, Curtea de Apel a anunțat decizia definitivă în cazul dezafilierii Universității Craiova, anulând practic toate condamnările și prejudicile stabilite de Tribunalul București.

Vestea l-a dărâmat pe Florin Costea, care spunea că era pregătit în orice moment să revină în tricoul Universității Craiova. "Vă spun de la început că mă doare sufletul, mă doare inima de tot ce i s-a întâmplat acestei echipe. Mă doare sufletul și de toți fanii care au așteptat revenirea Universității Craiova în fotbalul românesc.

Eu am ținut legătura mai mereu cu domnul Adrian Mititelu și acum chiar eram gata să pun umărul la revenirea Universității Craiova. Nu vă ascund faptul că am amânat foarte multe răspunsuri pentru unele formații din țările arabe doar ca să aștept să văd ce se întâmplă cu procesul acestei echipe.

Voiam să joc din nou pentru Universitatea. Nu pot să uit nici acum clipele petrecute în Bănie. Sunt cele mai frumoase amintiri ale mele. Nu pot să uit cum jucam cu stadionul plin la foarte multe meciuri. Nu pot să uit atmosfera făcută de fanii acestei echipe. Însă nu sunt un fotbalist terminat și vă asigur că dacă într-o zi echipa asta o să revină, sunt gata să joc din nou pentru ea. Deși sunt fotbalist profesionist, am curajul să spun cu tărie că eu țin cu Universitatea Craiova, cu toate am jucat și la alte echipe în Liga 1. Însă acum aștept să joc și eu undeva deoarece m-am săturat să tot fiu păcălit de unii impresari. Încă mai am multe de spus în fotbal", a declarat Costea pentru fanatik.ro.

Florin Costea, 32 de ani, a jucat la Universitatea Craiova în perioada 2003-2011, apoi s-a transferat la Steaua unde a jucat un singur sezon. Acesta a mai evoluat pentru Gaz Metan Severin, CFR Cluj, Arsenal Tula și FK Zakho.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.