Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Ghiulbenghian a fost condamnat la 4 ani de închisoare. Prima reacție după decizia instanței

dcnews.ro
Florin Ghiulbenghian

Surpriză totală în Cazul lui Florin Ghiulbenghian. Președintele Fundației EurHONEST a fost condamnat de Judecătoria Sectorului 1 la 4 ani de închisoare pentru înșelăciune. Soluția poate fi atacată cu recurs la Tribunalul București.

Vezi și: Lotul 500 va sufoca DNA. Marfă proaspătă din zona mafiei cu fonduri europene

In sfarsit, am intrat si eu in randul lumii civilizate, ieri mi-am luat prima condamnare. Doar la fond, din pacate. Si extrem de mica fata de ceea ce imi promisesera baietii de la SRI, doar 4 ani in loc de cei minim 7, asta chiar mi se pare o bataie de joc din partea lor, devine prea usor sa fiu achitat la apel, deja jocul parca nu mai prezinta mare interes pentru mine.

"In baza art. 39 alin. (1) lit. b) din Codul penal, contopeşte pedepsele principale aplicate inculpatului GHIULBENGHIAN FLORIN MIHAI prin prezenta în pedeapsa cea mai grea de 3 ani închisoare, la care se va adăuga un spor de 1 an închisoare (o treime din totalul celorlalte pedepse), urmând ca în final inculpatul GHIULBENGHIAN FLORIN MIHAI să execute pedeapsa rezultantă de 4 ani închisoare."

Asa ca trebuie sa continui ceea ce fac, poate-poate se motiveaza pana la apel si imi mai inventeaza ceva, ca Magurenii deja au inceput sa ciripeasca despre unii, despre altii, si materiale mai am destule si despre acei unii dar si despre altii... mai ales despre altii... :-))))”, a spus imediat după decizia Judecătoriei Sectorului 1, Florin Ghiulbenghian.

Florin Ghiulbenghian s-a făcut remarcat în ultimele luni prin avalanșa de denunțuri la DNA împotriva mai multor oameni politici și numai.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.