Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Iordache 'desființează' protestul magistraților: 'Modificările nu aduc atingere independenței justiției'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Florin Iordache in parlament

Preşedintele comisiei speciale pentru legile justiţiei, Florin Iordache, a avut o replică dură după ce magistraţi din Capitală şi întreaga ţară au protestat faţă de modificările propuse. Deputatul PSD contrazice acuzaţiile aduse de către magistraţi şi susţine că modificările propuse nu aduc atingere independenţei justiţiei.

"Aceasta graba nu este de acum. Aceste propuneri au fost depuse cateva luni de zile. Parlamentul va fi in vacanta cel putin pana la 1 februarie si intr-o luna nu putem sa adoptam o propunere legislativa. Asa ca incepem maine sau peste 3 zile, important e sa incepem cu toti cei implicati la masa.

Citește și: Şeful DIICOT atacă înfiinţarea secţiei pentru anchetarea magistraţilor: 'Nu poţi înfiinţa pentru o singură categorie...'

Nu ma apuc sa discut de un articol sau de un altul cum vad eu...

Vizavi de magistrati, s-a facut totul in Parlament cu ascultarea tuturor celor implicati. Niciuna dintre acele modificari care s-au adus la cele 3 legi nu au adus atingere la independenta justitiei. Acum mi se pare normal sa aiba pasul 2 in Parlament. Presedintele poate trimite legile in Parlament.

Protestul magistratilor nu este justificat, pentru ca modificarile nu aduc atingere independentei justitiei. Daca ne dorim sa modificam anumite articole din legi, potrivit directivei, aceasta dezbatere are loc in Parlament.", a declarat Florin Iordache.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.