Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Iordache râde de USR, după întâlnirea cu Dăncilă: 'Dacă vor câștiga în această lume alegerile, să își facă propriul program'

gov.ro
dancila usr

Președintele Comisiei speciale pentru Legile Justiției, Florin Iordache, a declarat vineri, referitor la solicitările USR de la întâlnirea cu Viorica Dăncilă, că Opoziția poate să ceară ce vrea, dar liderii Opoziției vor veni cu programul atunci când vor câștiga alegerile.

"Ei (n.r: liderii Opoziției) pot să ceară orice. Întâlnirea e de bun augur. Doamna premier îi ascultă și pe unii și pe alții. Cei din opoziție, dacă vor câștiga în această lume alegerile, să își facă propriul program. Altfel ei merg, se întâlnesc, dau declarații și pleacă acasă", a declarat Florin Iordache, președinte al Comisiei speciale pentru Legile Justiției, potrivit Mediafax.

CITEȘTE ȘI: Care este cea mai bună BRÂNZĂ din lume

Deputatul USR Stelian Ion a declarat, vineri, că în cadrul discuțiilor purtate cu premierul Viorica Dăncilă și cu ministrul Justiției, Tudorel Toader, USR a prezentat un set de 13 argumente pentru a demonstra că Guvernul nu poate da OUG pe Codurile penale.

„Întâlnirea de astăzi a fost una foarte importantă pentru că una este să afli din conferință de presă punctul de vedere oficial al premierului sau al unui partid politic important cum este USR și alta e să ai o discuție față în față și să prezinți premierului României și ministrului Justiției punctul tău de vedere cu privire la o chestiune atât de importantă cum este o posibila adoptare a unei OUG pe Codul penal și Codul de procedură penală. Am purtat discuții atât cu premierul cât și cu ministrul Tudorel Toader. Trebuie să spunem că am prezentat un set de argumente, 13 argumente pe 13 puncte prezentate și în scris. În discuția verbală am pus accentul pe unele dintre acestea”, a declarat Stelian Ion.

Liderul USR, Dan Barna, împreună cu trei colegi din partid au discutat vineri, la Guvern, cu premierul Viorica Dăncilă și cu ministrul Justiției, Tudorel Toader, pe tema unei posibile OUG pe Codurile penale. Întâlnirea, care a durat aproximativ 80 de minute, a fost solicitată chiar de președintele USR, Dan Barna.

CITEȘTE ȘI: Medicii trag un semnal de ALARMĂ: Cum se transmite bacteria care poate cauza CANCER la stomac .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.