Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Iordache, reproșuri DURE pentru Tudorel Toader: 'Trântim proiectele Guvernului?'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Florin Iordache demisie

Fostul ministru al Justiției, Florin Iordache, s-a arătat extrem de nemulțumit de faptul că actualul ministru al Justiției, Tudorel Toader, a anunțat, într-o conferință de presă, că are finalizat proiectul de punere în acord a Codului Penal și Codului de Procedură Penală, dar nu a prezentat această inițiativă și în fața liderilor coaliției de guvernare. Iordache susține că există riscul ca Parlamentul să trântească proiectul Parlamentului.

Citește și: Ministrul Justiției face ANUNȚUL mult așteptat despre Codurile Penale

Florin Iordache susține că trebuie neapărat impus prag la abuzul în serviciu, asta în timp ce Tudorel Toader a anunțat că va trimite proiectul la Parlament fără prag la abuzul în serviciu.

Argumentele pe care le am eu sunt cele pe care deja le stiți, Am argumente, dacă citim întregul conținut al deciziei CCR. Trebuie să stabilim un prag la abuzul în serviciu mai mic, mai mare, de 200.000 de lei, nu știu exact cât, dar trebuie neapărat prag la abuzul în serviciu.

Nu mi se pare normal. Cred că trebuia măcar la nivel de coaliție să știm de acest proiect, să îl putem analiza, pentru altfel ne trezim cu un proiect pe care noi să nu-l susținem. Ce facem, trântim proiectele Guvernului?”, a declarat Florin Iordache, pentru STIRIPESURSE.RO.

Florin Iordache a lăsat să se înțeleagă faptul că există nemulțumiri în rândul conducerii PSD, din cauza faptului că Tudorel Toader nu a venit cu proiectul în fața liderilor coaliției.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.