Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Niţă, după debutul în naţională: Este un moment important în viaţa mea şi în cariera mea de fotbalist. Cu siguranţă voi înrăma tricoul

www.fanatik.ro
Florin Niță

Portarul Florin Niţă a declarat, joi seară, după meciul amical cu Turcia, scor 2-0, în care a intrat pe teren înlocuindu-l pe Costel Pantilimon în minutul 71, că pentru el este un moment important din viaţă şi cu siguranţă va înrăma tricoul pe care l-a purtat la acest joc.

"înainte de meci am primit această veste frumoasă că voi juca şi m-am bucurat. Am simţit o foarte mare onoare să apăr poarta echipei naţionale, ţinând cont că în spate au fost portari foarte grei. Sunt foarte fericit. Suntem patru portari foarte buni convocaţi (Ciprian Tătăruşanu, Costel Pantilimon, Bogdan Lobonţ, Florin Niţă), iar ceilalţi trei cu experienţă mare şi de la echipe importante din afară. Este un moment important în viaţa mea şi în cariera mea de fotbalist. Cu siguranţă voi înrăma tricoul", a spus Niţă, conform news.ro.

El a precizat că Bogdan Lobonţ l-a încurajat şi l-a ajutat înainte de meci. "M-a ajutat foarte mult, îi mulţumesc pe această cale. Mi-a spus să joc ce ştiu pentru că fotbalul nu s-a schimbat". Reprezentativa României a învins, joi, cu scorul de 2-0 (1-0), selecţionata Turciei, antrenată de Mircea Lucescu, într-un meci amical disputat la Cluj-Napoca. Ambele goluri au fost marcate de Gheorghe Grozav în minutele 42 şi 69.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.