Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Piersic a răbufnit după scandalul din ultimele zile: 'Știu că nu toată lumea mă iubește. Parcă nu-mi mai găsesc locul'

Facebook
Florin Piersic

N-am jignit in viata mea pe nimeni, transmite actorul Florin Piersic, după ce a purtat un dialog, considerat de unii controversat, cu un om al străzii.

"Îți pui șapca acolo să îți dau bani? Păi ce să-ți dau? Dă-mi tu mie bani, că va fac program, fir-ai al dracului de vagabond. Mută ursul, nu auzi că am program artistic aici? Bravo domnule, îmi place de ăsta! Un așa personaj aș putea juca eu. Și cred că a tras și ăsta ceva țuicomicină. Ia uite, își pune și sacul aici... Noapte bună, culcă-te! Fii atent! Acum trebuie să fii cuminte, pentru că urmez eu. Până acum nu am vorbit eu, a vorbit altul. Gura!”, a spus Florin Piersic (înregistrarea videoc cu momentul, disponibilă aici).

„Aflu cu tristete, ca de cateva zile sunt pus la zid in presa pentru un episod petrecut la “Zilele Clujului”, in Piata Mare. De ce “cu tristete”? Pentru ca inca odata nevoia de senzational, de titluri pompoase in fata cititorilor, nu are limite. Cine ar revedea -fara intentii rele- momentul respectiv- in care ma adresez unui om al strazii aparut la marginea scenei, ar auzi tonul cu care i-am vorbit si anume in gluma. N-am jignit in viata mea pe nimeni, cu atat mai putin cum scrie presa ca ”l-am injurat”, dovada fiind ca publicul prezent s-a si amuzat. Sa fiti dumneavoastra sanatosi, cei care cititi aceste randuri, de cate ori am intins bani unui om necajit de pe strada.

Daca am putut sa fac bine cuiva in viata asta, am facut. Cine ma cunoaste cat de cat, stie ca n-am tratat niciodata pe nimeni cu superioritate si am dat tuturor aceeasi atentie, fie ca era vorba de o femeie de serviciu, academician, maturator de strada, sau sef de stat.

In general, este greu pentru un actor cand trebuie sa se prezinte in fata publicului, sa fie bruiat, fie ca e vorba de un telefon mobil sau de un personaj ca cel la care face presa referire. Multi colegi de ai mei, intr-o asemenea situatie, opresc pur si simplu spectacolul. Nu e genul meu sa fac asta si consider ca felul in care a fost prezentat, exagerat fie spus, “incidentul”, este facut cu rea vointa. Stiu ca nu toata lumea ma iubeste si nici nu trebuie, dar afland de toata aceasta tevatura, ma gandesc din nou la femeia aceea in varsta, taranca pe care am luat-o in masina si care mi-a spus:”Dom’ Florin, asa s-o facut lumea de re’, ca ma mir ca se mai face ziua”. Poate ca traiesc eu in niste timpuri in care, uneori, cu atata schimbare in jur, parca nu-mi mai gasesc locul. Poate ca o sa-mi spuneti ca am ramas un naiv, un visator, dar nu vreau sa renunt, vreau sa cred ca asa este, ca oamenii au ramas buni”, a spus Florin Piersic, pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.