Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Piersic revine în forță după problemele de sănătate

florin piersic

Florin Piersic va fi protagonistul unui eveniment de excepție ce vrea să mențină vie cultura cinematografică în România și filmele ce au marcat conștiința publică, relatează Antena 3.

Este prima apariție a îndragitului actor de film și teatru la un eveniment de anvergură, după recuperarea de care a avut nevoie, în urma unor probleme la genunchi.

Actorul Florin Piersic va fi sărbătorit la Iaşi, în luna iunie, între 12 și 14 iunie pentru întreaga activitate cinematografică, în cadrul celei de-a zecea ediţii a Festivalului Serile Filmului Românesc.

„Florin Piersic revine pe marea scenă. Anul acesta la zece ani de la nașterea acestui festival, vom vedea șase filme alese chiar de marele actor Florin Piersic. Ceremonia se va deschise în Piața Unirii de la ora 20:30 cu filmul de suflet al maestrului, și anume, ”Parașutiștii” în regia lui Dinu Cocea”, a precizat Andrei Giurgia, managerul Festivalului Serile Filmului Românesc.

Citește și: ȘOCANT - Gabriela Firea și Traian Băsescu, la România TV: Nu mi-e frică de gura dvs. spurcată! / S-ar putea să vă demonstrez că nu sunt bătrân! .


 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.