Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Prunea anunță noul antrenor al lui Dinamo: Am bătut palma

www.click.ro
prunea

Preşedintele Florin Prunea a anunţat, marţi dimineaţă, că noul antrenor al lui Dinamo Bucureşti va fi Dusan Uhrin Jr. (51 de ani). Deşi mutarea nu a fost oficializată, Prunea spune că s-a înţeles cu tehnicianul ceh.

SONDAJ CURS - Iohannis și PNL domină topul. Bătălie mare pentru accederea în turul II. Cum stau partidele și care este mulțumirea față de președinte și premier

Florin Prunea a vorbit cu părere de rău despre plecarea lui Eugen Neagoe, cel care va fi nevoit să susţină mai multe controale medicale după stopul cardio-respirator suferit în timpul meciului cu Universitatea Craiova, scor 0-2, din etapa a doua a Ligii I. De asemenea, Dusan Uhrin Jr. îi va păstra în staff-ul său pe antrenorii secunzi Sebastian Moga şi Iulian Mihăescu.

"Uhrin nu a semnat încă, dar ne-am înţeles. Ne-am orientat în ultimele zile. Am negociat cu mai mulţi antrenori în antrenori, iar soluţia cea mai bună este Dusan. Pare că am întârziat cam mult. Eugen este cel care şi-a format lotul şi speram că se va întoarce cât mai repede la echipa. El va mai face nişte investigaţii, am vorbit cu el, el a fost primul care a recunoscut că nu mai poate continua aşa. Sebi (n. red. - Sebastian Moga) și Iulică (n. red. - Iulian Mihăescu) vor rămâne. Dusan a spus că e mulţumit de români, că a lucrat cu români şi vrea să păstreze staff-ul lui Eugen", a declarat Florin Prunea, marţi dimineaţă, la DigiSport.

De asemenea, Florin Prunea a explicat şi de ce negocierile cu alţi doi antrenori, Leo Grozavu şi Dario Bonetti, nu s-au mai concretizat. Problema pare că ar fi, în ambele cazuri, implicarea agenţilor.

"Leo Grozavu trebuie să înţeleagă că atunci când baţi palma şi îţi dai cuvântul trebuie să respecţi aceste lucruri. În momentul în care nu eşti de cuvânt, înseamnă că nu eşti serios. Asta a fost, îi doresc bafta, dar n-ar strica să fie puţin mai serios. Sunt discuţii private pe care nu vreau să le dezvălui. N-a fost nimic special, noi lucrăm cu foarte mulţi agenţi, nu avem nimic împotrivă, dar în momentul în care baţi palma şi te înţelegi trebuie să ai cuvânt. Cu Dario Bonetti s-a întâmplat cam acest lucru, dar uite că Dumnezeu poate ne aşază aşa cum trebuie", a mai spus Prunea.

Duşan Uhrin Jr. nu a mai antrenat din 2018. Ultima oară a pregătit-o pe Mlada Boleslav. De-a lungul carierei, Uhrin a mai antrenat Poli Timişoara (2007/2008 şi 2010/2011), respectiv CFR Cluj (2009).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.