Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Prunea, managerul general al lui Dinamo, a intrat în șomaj tehnic

Digisport.ro
florin prunea

Florin Prunea susţine că, de la data de 24 martie, se află în şomaj tehnic. Prunea este de părere că FRF şi LPF ar trebui să găsească o soluţie la această criză provocată de coronavirus. Managerul general al lui Dinamo consideră că jucătorii ar trebui consiliaţi în legătură cu reducerile salariale.

Oficialii „câinilor roşii” au intrat şi ei, alături de restul echipei, în şomaj tehnic. Astfel, vor primi 75% din salariu, potrivit Mediafax.ro.

Citește și: Mossadul recunoaște: Toate serviciile secrete ale lumii se bat pe materialele medicale

Prunea este de părere că Federaţia Română de Fotbal şi Liga Profesionistă de Fotbal ar trebui să colaboreze în vederea găsirii unor soluţii la criza provocată de coronavirus.

„Eu sunt din data de 24 în şomaj tehnic. Şi aşa aveam cinci luni de restanţă la salariu, nu e vorba de bani. E o amărăciune, mă aşteptam să existe o solidaritate în familia fotbalului. Să fie la masă FRF, LPF şi să gândim nişte soluţii. Aşa o văd eu cel puţin, cu dialog”, a spus Florin Prunea, la Digisport.

Citește și: În vreme de pandemie, sub ochii ministrului Alexe se taie păduri într-o veselie

Oficialul dinamoviştilor spune că jucătorii ar trebui chemaţi la dialog în legătură cu reducerile salariale: ” I-am văzut pe unii că fac scrisori de dragoste către jucători. Nu am fost de acord şi nu o să fiu de acord cu astfel de măsuri decât prin dialog. Dacă ar fi avut dialog cu fiecare jucător în parte, nu cred că există cineva care să nu înţeleagă că este o situaţie critică şi trebuie să lăsăm toţi de la noi. Nu mi se pare în regulă, nu cred că e corect”.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.