Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Raducioiu îl laudă pe Ionuţ Lupescu: Este cel mai potrivit pentru a schimba fotbalul românesc

www.romaniatv.net
Ionuț Lupescu

Fostul atacant Florin Răducioiu a declarat, luni, că Ionuţ Lupescu, care şi-a lansat candidatura la preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal (FRF), este persoana cea mai potrivită pentru a schimba fotbalul românesc. "Îl cunosc pe Ionuţ Lupescu de peste 35 de ani, am împărtăşit momente superbe, îl consider un frate. Noi cei din Generaţia de Aur am decis să formăm o echipă, să-l susţinem pe Ionuţ Lupescu şi să câştige aceste alegeri. Pentru mine rămâi un frate, o să te susţin până la capăt. Eşti persoana cea mai potrivită pentru a schimba fotbalul românesc", a spus Răducioiu la lansarea candidaturii lui Ionuţ Lupescu la preşedinţia FRF.

Fostul internaţional Ionuţ Lupescu şi-a lansat, luni, candidatura la preşedinţia FRF, în prezenţa unui număr impresionat de foşti fotbalişti, mulţi dintre ei din "Generaţia de Aur", dar şi din alte generaţii. De asemenea, fostul antrenor al echipei Manchester United Alex Ferguson a transmis un mesaj video de susţinere. La lansarea candidaturii lui Ionuţ Lupescu au participat, printre alţii, Gheorghe Hagi, Ciprian Marica, Bogdan Stelea, Dan Petrescu, Florin Răducioiu, Gheorghe Popescu, Tudorel Stoica, Dorin Mateuţ, Florin Prunea, Ioan Andone, Victor Piţurcă, Adrian Ilie, Mircea Sandu, Daniel Pancu, Daniel Niculae, Cristian Chivu, Marius Lăcătuş, Gino Iorgulescu, Ionel Ganea, Basarab Panduru, Răzvan Raţ şi Adrian Iencsi.

Mircea Lucescu a transmis un mesaj video, la fel Sir Alex Ferguson, care i-a urat succes lui Lupescu la alegerile pentru preşedinţa FRF. Fotbalul pe primul loc, Respect, Transparenţă, Legalitate şi Folosirea transparentă a resurselor sunt valorile pe care le îmbrăţişează Ionuţ Lupescu, în "manifestul" său de candidatură.

În vârstă de 49 de ani, Ionuţ Lupescu a evoluat de 74 de ori pentru naţionala României şi a jucat de-a lungul carierei la echipe precum Dinamo, Bayer Leverkusen, Borussia Monchengladbach, Bursaspor şi Al-Hilal.

El a fost director general în cadrul FRF în perioada 2005-2011, apoi a devenit oficial la UEFA, ocupând funcţie de şef al Comisiei tehnice. Alegerile de la FRF vor avea loc la 18 aprilie. Principalul contracandidat al lui Lupescu va fi actualul preşedinte al forului de la Casa Fotbalului, Răzvan Burleanu, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.