Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Roman, deputat PNL, atac EXPLOZIV la adresa lui Ludovic Orban: îl acuză de BLAT

Facebook
florin roman

Deputatul PNL, Florin Roman, îi transmite liderului PNL, Ludovic Orban, că are un singur ”Number One” în partid și el vrea să joace finala de la prezidențiale cu rezervele.

Citește și: VIDEO REVOLTĂTOR: fetiță de 8 ani, ridicată cu FORȚA de poliție. Suspiciuni că ar fi dată în SUA pentru trafic de organe

”Când ai un singur “Number One” și tu vrei sa joci finala cu rezervele, asta înseamnă ca mergi la victorie? Prietenii știu de ce!”, scrie Florin Roman.

”Number One” este Rareș Bogdan, cel care a fost numit așa de președintele Klaus Iohannis, la momentul prezentării candidaților la alegerile europarlamentare.

Între Rareș Bogdan și Ludovic Orban s-au răcit relațiile imediat după alegerile europarlamentare. Rareș Bogdan și-a dorit șefia PNL București, o filială cu rezultate foarte proaste în alegeri, dar a impus o serie de condiții. Prima era să poată alege președinții de la sectoare și a doua mare condiție era ca PNL să facă opoziție totală la PSD, ceea ce însemna ca liberalii să demisioneze din orice funcție care i-ar fi adus în postura de colaborare cu PSD.

Orban nu a acceptat condițiile lui Rareș Bogdan și a cerut răgaz celor din PNL să vină cu o altă propunere la șefia PNL București.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.