Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Roman, deputat PNL: PSDragnea nu fura doar de la copii, ci și de la primarii

promptmedia.ro
Florin Roman

Prin așa-zisa “revoluție fiscală” PSDragnea a furat 10 miliarde de euro de la primăriile și consiliile județene din România, inclusiv de la administrațiile publice ale PSD, susține deputatul PNL, Florin Roman.

”Liviu Dragnea a promis la intalnirile cu primarii de comune, orașe și municipii ca nici o unitate administrativă nu va avea un buget mai mic decât anul trecut și a mințit. Practic, Liviu Dragnea a blocat tot ce înseamnă investiții majore in localitățile României. Majoritatea primăriilor mici sint in colaps și nu au bani de salarii. Mai mult decât atât, mult lăudatul Program National de Dezvoltare Locala este blocat pe sfârșitul anului, pentru ca nu mai sunt banii necesari pentru plata tuturor facturilor.

Ca fost președinte al Uniunii Naționale a Consiliilor Județene, Liviu Dragnea și-a trădat colegii. Dar știe ca primarii sunt importanți in ecuația jocului politic, inclusiv prin influența pe care primarii și președinții de CJ-uri o au asupra parlamentarilor. Conștient de acest lucru, Liviu Dragnea arunca o noua petarda politica, un Fond de investiții locale cu un buget de 10 miliarde de euro, adică tot atât cât a furat PSDragnea prin “revoluția fiscală”.

Întrebat asupra locului de unde vin banii, Dragnea a dat-o ca la...Teleorman, ca banii vin din România. A furat de la copii, iar acum fura de la primarii. Regretabil pentru un fost președinte de CJ sa-și trădeze colegii! Miza este sa-și țină aproape primarii pe care i-a mintit de mai multe ori!”, susține liderul PNL într-un comunicat remis STIRIPESURSE.RO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.