Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Roman: Îi apărăm pe cei care muncesc cinstit, de poftele stângii populiste

Florin Roman

Deputatul PNL Florin Roman, coordonatorul campaniei pentru alegerile locale, a transmis joi că niciodată, cu PNL la guvernare nu vor accepta să renunţe la cota unică în favoarea impozitului progresiv aşa cum îşi doresc socialiştii, fiind o linie roşie peste care nu trec.

Acesta susține că PNL este gardianul cotei unice a pilonului 2 de pensii private şi a apărării microîntreprinderilor, pe care alţii le-ar vrea desfiinţate. Îi apărăm pe cei care muncesc cinstit în această ţară, de poftele stângii populiste, mai spune deputatul.

”Niciodată, cu PNL la guvernare nu vom accepta să renunţăm la cota unică în favoarea impozitului progresiv aşa cum îşi doresc socialiştii”, spune deputatul PNL într-o postare pe Facebook.

Linia roșie peste care nu se trece

Florin Roman arată că ”este o linie roşie peste care nu trec”.

”Am depus împreună cu colegii liberali din comisia de buget finanţe a PNL un proiect de lege prin care oferim predictibilitate pentru păstrarea cotei unice pe o perioadă îndelungată. Aplicăm principiul liberal “mai puţin de la mai mulţi”, în lupta cu evaziunea fiscală, cu economia gri şi cu pomenile sociale, atât de dragi stângii politice”, menţionează Florin Roman.

El mai afirmă că ”PNL este gardianul cotei unice a pilonului 2 de pensii private şi a apărării microîntreprinderilor, pe care alţii le-ar vrea desfiinţate”.

”Îi apărăm pe cei care muncesc cinstit în această ţară, de poftele stângii populiste care ar duce banii în ajutoare sociale. Acolo unde sunt liberalii este dezvoltare, unde sunt socialiştii e doar sărăcie”, subliniază Roman.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.