Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Tănase citică arbitrajul din meciul cu CFR Cluj: 'Suntem obijnuiți să nu ni se acorde penalti'

www.gsp.ro
FCSB Florinel Coman, Florin Tănase

Florin Tănase (24 de ani), atacantul lui FCSB, a avut câteva comentarii ironice la adresa arbitrajului după partida cu CFR Cluj, de duminică, scor 0-0, din etapa a zecea a Ligii 1, potrivit Mediafax.

Tănase a început partida din postura de rezervă, însă a fost introdus pe teren la finalul primei reprize. Jucătorul de la FCSB, recunoscut pentru faptul că obişnuieşte să simuleze, a considerat că echipa sa nu a primit două lovituri de la 11 metri în partida cu CFR Cluj.

Citește și: Adrian Năstase îl dă de gol pe Klaus Iohannis: ‘A sprijinit, cu parlamentarul său, proiectele legislative ale PSD’

"Am înţeles că au fost două penaltiuri, unul la Planic şi henţ la Deac. Asta este, dacă nu ne-a acordat, suntem obinşnuiţi cu asta. Dacă eram eu implicat, era încă un galben astăzi pentru simulare. Şi când e penalti, şi când nu e, nu mă iartă", a declarat Tănase, la finalul partidei, potrivit, pentru LookSport.

Deşi a fost un titular obişnuit la FCSB în acest început de sezon, Tănase a fost lăsat pe banca de rezerve la meciul cu CFR Cluj şi a evitat să comenteze decizia staff-ului tehnic: “Este un rezultat echitabil, puteam şi noi să înscriem la ultima fază, dar per total e un rezultat corect. Mister (n. red. – Bogdan Vintilă) a decis să stau pe bancă, nu pot comenta în niciun fel, trebuie să mă adaptez. Au fost raţiuni tactice”.

FCSB şi CFR Cluj au remizat, duminică, pe Arena Naţională, scor 0-0, în etapa a zecea din Liga 1.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.