Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florina Presadă (USR) îi pune 'capac' lui Florin Iordache: a depus un proiect pentru limitarea mandatului președintelui Consiliului Legislativ

Facebook.com
Florina Presadă

Senatoarea USR, Florina Presadă, anunţă că a depus la Camera Deputaţilor un proiect care prevede un termen de cinci ani pentru mandatul preşedintelui Consiliului Legislativ, relatează Agerpres.

"Tocmai am depus la Camera Deputaţilor, în calitate de primă cameră sesizată, un proiect de modificare a legii de funcţionare a Consiliului Legislativ. Acesta prevede un termen de 5 ani pentru mandatul preşedintelui Consiliului Legislativ şi situaţii care pot atrage revocarea din funcţie a preşedintelui CL şi a preşedinţilor de secţii. Vă asigur că, dacă proiectul nu va trece de această majoritate parlamentară, ne vom bate pentru el în următorul legislativ", a scris ea pe Facebook.

Citește și: România se apropie de scenariul catastrofal al Italiei! Pacienții la ATI sunt deja selectați: 'În curând şi capacitatea UPU va fi depăşită'

Camera Deputaţilor şi Senatul au votat în plenul reunit ca Florin Iordache să fie preşedinte al Consiliului Legislativ.

Pentru această funcție au candidat deputatul PSD Florin Iordache, fostul preşedinte al Curţii Constituţionale Augustin Zegrean şi secretarul general al Consiliului Legislativ, Ionuţ Duli Mazâlu, şi-au depus candidaturile pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Legislativ.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.