Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florinel Coman este dorit de Galatasaray - presă

www.gsp.ro
FCSB Florinel Coman, Florin Tănase

Florinel Coman (20 de ani) poate prinde un transfer important în străinătate. A reintrat în vizorul turcilor de la Galatasaray, iar Gigi Becali (60 de ani) poate da marea lovitură la care visează, cu una dintre jucătorii sale.

Interesul lui Galatasaray nu e nou, gruparea tucă fiind interesată şi în trecut de fotbalistul crescut la Viitorul. Cumpărat de FCSB cu 3 milioane de euro de la Viitorul este perceput de Galatasaray drept un potenţial înlocuitor pentru Garry Rodriguez, plecat în Arabia, la Al-Ittihad, în schimbul a nouă milioane de euro. Presa din Turcia notează că jucătorul format de Gică Hagi la Viitorul "poate evolua în ambele benzi, dar o preferă pe cea stângă, la fel ca şi Garry Rodriguez".

Coman a mai fost pe lista lui Galatasaray. Presa din Turcia a mai scris despre interesul pentru Florinel Coman în mai 2017, după ce Viitorul a câştigat campionatul, iar Gică Hagi ar fi cerut patru milioane de euro în schimbul omului care la echipa din Constanţa dădea un randament mult mai bun faţă de ce arată acum la FCSB.

Galatasaray e calificată în primăvara Europa League, după ce a terminat pe trei în grupa de Liga Campionilor. Echipa pentru care Gică Hagi a scris istorie o va întâlni pe Benfica în 16-imi.

Unul dintre jucătorii pe care Gigi Becali vrea să scoată bani mulţi e şi pe lista lui Palermo, club la care joacă acum un alt român, George Puşcaş, coleg cu Coman la naţionala de tineret. Site-ul seriebnews.com scrie că sicilienii pregătesc deja strategia pentru perioada de mercato care a început, iar în atenţia lor este şi Coman, "talentul celor de la Steaua Bucureşti, care a reuşit 8 goluri şi 6 pase deicisve în 22 de partide".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.