Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florinel Coman: 'Este un punct, dar cred că meritam mai mult; Îmi cer scuze că i-am aplaudat ironic pe fanii dinamovişti'

www.gsp.ro
FCSB Florinel Coman, Florin Tănase

Mijlocaşul Florinel Coman a declarat, sâmbătă seară, că FCSB merita victoria în meciul cu Dinamo, scor 1-1, din etapa a XII-a a Ligii I. El şi-a cerut scuze pentru că i-a aplaudat ironic pe fanii dinamovişti la un corner, gest pentru care a primit cartonaşul galben, anunță news.ro.

Citește și: VIDEO Carnagiu pe o șosea din Ialomița: ZECE MORȚI și ȘAPTE răniți după ce un microbuz a lovit un TIR

"Este un punct, dar cred că meritam mai mult. A fost un gol norocos, am intrat motivat să dau gol, am avut galeria fenomenală, care ne-a împins de la spate. Fanii dinamovişti m-au înjurat, au fost mulţi, ce pot spune? Decizia arbitrului de a opri jocul a fost corectă. Îmi cer scuze că i-am aplaudat ironic, mai mult nu am ce zice. Lucrurile îmi merg foate bine, cred că sunt un fotbalist mai matur, mă simt mai puternic fizic şi mental şi asta îmi dă încredere", a declarat Coman la Digisport.

Vezi și: Dana Gârbovan, despre numirea Laurei Codruța Kovesi procuror-șef european: 'E una politică. Nu a existat o competiție reală'

FCSB a terminat la egalitate, scor 1-1 (1-1), meciul disputat, sâmbătă, pe teren propriu, pe Arena Naţională, cu rivala Dinamo, în etapa a XII-a a Ligii I. Partida a fost întreruptă zece minute în prima repriză din cauza incidentelor. Au marcat Coman '28 pentru FCSB şi Ciobotariu '9 pentru Dinamo.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.