Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Floyd Mayweather vea să stabilească un nou record: Să se bată cu Conor McGregor şi Khabib Nurmagomedov în aceeaşi zi

Floyd Mayweather

Floyd Mayweather este pe cale să facă istorie în lumea boxului. El îşi doreşte să se lupte cu Conor McGregor şi cu Khabib Nurmagomedov în aceeaşi zi, potrivit Mediafax.

Unchiul lui Floyd Mayweather, Jeff, a declarat că nepotul său îşi doreşte să se lupte cu Conor McGregor şi cu Khabib Nurmagomedov în aceeaşi zi.

„Floyd negociază posibilitatea de a lupta cu McGregor şi cu Khabib în aceeaşi zi. El poate face ca acest lucru să se întâmple cu uşurinţă. Au fost deja discuţii între Floyd şi Dana White în privinţa acestui lucru. Floyd nu mai este în apogeul carierei sale, dar îi poate învinge pe amândoi, unul ziua şi unul seara. Nu au nicio şansă. Este foarte uşor pentru el”, a spus Jeff Mayweather, citat de VegasInsider.com.

Citește și: Călin Popescu Tăriceanu, despre referendumul privind taxa Oxigen:Nu există o soluție perfectă

Floyd „Money” Mayweather are un record nepătat de 50 de victorii şi nicio înfrângere. Din cele 50 de reuşite ale legendarului pugilist, 27 au fost prin knockout.

Mayweather l-a învins pe McGregor, în 2017, prin knockout tehnic, în runda a zecea. La acel moment, Floyd declara că înfruntarea cu luptătorul irlandez este ultima din cariera sa.

În urma luptei cu Conor, Floyd a câştigat peste 300 de milioane de dolari, în timp ce irlandezul a încasat doar 100 de milioane de dolari.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.