Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Foștii membrii ai trupei Queen, mai bogați decât regina Marii Britanii - Ce avere FABULOASĂ au strâns

pinterest
queen

Averea adunată de foștii membrii ai trupei Queen a depășit-o pe cea a reginei Marii Britanii estimează un clasament publicat de Sunday Times.

Lista bogaților publicată de The Sunday Times arată că Brian May, Roger Taylor și John Deacon, foștii componenți ai trupei Queen rămași în viață au adunat împreună o avere de 445 de milioane de lire sterline. Averea lor a crescut mai ales după succesul peliculei ”Bohemian Rhapsody”.

Este ironic faptul că suma adunată de muzicienii care au cântat în trupa al cărei nume înseamnă ”regina” a depășit cifra de 370 de milioane, la cât este estimată averea Reginei Elisabeta potrivit aceluiași clasament.

Lipsa autostrăzilor îi afectează și pe demnitari: Ecaterina Andronescu nu a ajuns la un eveniment din cauza traficului/ Ce spune MEN - VIDEO

Averile muzicienilor se pare că au crescut cu câte 25 de milioane de lire sterline după ce filmul care spune povestea trupei a raportat încasări de 896 de milioane de dolari în toată lumea. Filmul a readus vechile piese ale trupei în topuri și a impulsionat vânzările online.

Piesa care a dat titlul filmului a ajuns cel mai căutat cântec din secolul XX în mediul online.

Chiar și fosta logodnică a lui Freddie Mercury, Mary Austin, a câștigat destul de bine în urma succesului pe care l-a avut filmul, ea fiind moștenitoarea a 75% din toate câștigurile cuvenite fostului solist al trupei.

În ciuda succesului financiar, filmul a întâmpinat critici în legătură cu reprezentarea superficială a persoanelor afectate de virusul HIV și a comunității gay. Mai mult, regizorul Bryan Singer a fost concediat cu două săptămâni înainte să fie încheiată producția, după ce s-a confruntat cu acuzați de agresare sexuală a unor minori.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.