Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Focar COVID-19 la clubul Espanyol Barcelona: 8 jucători și doi membri din staff au fost depistați pozitiv

www.digisport.ro
Espanyol Barcelona

Antrenorul echipei de fotbal Espanyol Barcelona, Abelardo Fernandez, a dezvăluit că sunt zece cazuri de infectare cu noul coronavirus în cadrul grupării sale, în timp ce conducerea clubului catalan anunţase anterior doar şase cazuri, informează agenţia EFE.

"La Espanyol avem zece cazuri, opt jucători şi doi membri ai corpului tehnic, care au coronavirus", a explicat Abelardo în cadrul unei emisiuni a postului de radio Cadena Cope.

Anterior, clubul din Barcelona recunoscuse doar şase cazuri de infectare cu Covid-19, între care şi cele ale fotbaliştilor Matias Vargas, Leandro Cabrera şi Wu Lei.

"Am fost concentraţi timp de două zile împreună la Navata (Girona), iar unii dintre noi au fost probabil asimptomatici. Nu mi-am văzut părinţii şi nici bunica de 89 de ani, de teamă că i-aş putea infecta", a adăugat tehnicianul.

Abelardo s-a referit şi la situaţia lui Espanyol, ultima clasată în Primera Division în momentul întreruperii campionatului. "În mod egoist, aş putea putea spune că ar fi inutil să se mai joace, însă ceea ce îmi doresc însă este să jucăm din nou. Deşi poate că în situaţia noastră ar fi avantajos să spun că nu mai există nicio miză, iar Espanyol nu ar mai retrograda. Însă toţi ne dorim să jucăm.", a spus antrenorul catalanilor, subliniind însă că, dacă meciurile se vor relua, acest lucru "trebuie să se facă cu garanţii că sănătatea jucătorilor nu este în pericol".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.