Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Focar de COVID-19 descoperit la un centru pentru copii al DGASPC din Prahova: șapte persoane confirmate, între care și unul de 4 ani

SANADOR
testare covid

Un nou focar de COVID-19 a fost înregistrat de Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Prahova, acesta fiind la Centrul de Servicii Sociale "Sfântul Andrei" din Ploieşti care funcţionează în subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC). Potrivit datelor comunicate, vineri, de Prefectura Prahova, cinci angajaţi ai centrului, dar şi doi beneficiari cu vârste de 4 şi 18 ani, au fost confirmaţi cu noul coronavirus, informează Agerpres.

Salariaţii s-au izolat la domiciliu, iar copiii au rămas sub supraveghere medicală, fiind izolaţi în instituţie. De asemenea, s-a efectuat dezinfecţia spaţiilor.

Citește și: Raed Arafat anunță pericolul de pe stradă: 'Avem persoane pozitive care poate că nici ele nu știu că sunt bolnave'

Prefectura Prahova a raportat, vineri, 145 de cazuri noi de COVID-19, dar şi cinci decese asociate acestei boli.

Din cele 378 de locuri destinate îngrijirii pacienţilor cu COVID-19, 357 sunt ocupate. La ATI, toate locurile alocate bolnavilor cu SARS-CoV-2 au fost raportate ca fiind ocupate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.