Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Raed Arafat anunță pericolul de pe stradă: 'Avem persoane pozitive care poate că nici ele nu știu că sunt bolnave'

Inquam Photos/ Octav Ganea
Raed Arafat

Raed Arafat, șeful DSU, susține că cifra reală a cazurilor de bolnavi Covid-19 ar putea fi mult mai mare, deoarece unii oameni nu știu că au boala și merg pe stradă. Tocmai din acest motiv este absolut necesar ca oamenii să poarte masca pe față.

Citește și: Judecătoarea Evelina Oprina își anunță candidatura la președinția CSM - Reacție la scandalul dosarului penal clasat de SIIJ

„La modul în care crește numărul sunt convins că aceste spitale vor trata pacienți Covid-19. Spitalele covid ar putea să nu mai fie suficiente, în ele sunt tot mai mulți pacienți. E normal în etapa următoare să avem paturi în plus.

Nu toate unitățile spitalicești au spații pentru a realiza aceste circuite.  De exemplu ajunge un pacient după un accident, este operat, i se face test Covid și ne trezim că este pozitiv. El trebuie să continue tratamentul acolo. Pentru binele pacientului el trebuie să fie tratat în siguranță.

Este clar că avem persoane pozitive care poate că nici ele nu știu, de aia trebuie purtată mască în fiecare zi. Nu pot să vă zic un număr.  Cifra reală a cazurilor ar putea fi mai mare”, a declarat Raed Arafat în cadrul unei conferințe de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.