Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Focar de COVID-19 la Spitalul de Psihiatrie Jebel: 19 persoane au fost depistate cu virusul SARS-CoV-2

Medlife
test PCR covid

Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Timiş a anunţat, luni, zece focare COVID-19 active în judeţ, ultimul fiind declarat la Spitalul de Psihiatrie Jebel, unde 19 persoane au fost depistate cu virusul SARS-CoV-2.

În ultimele 24 de ore, în judeţ au apărut 155 noi cazuri de COVID-19, dintre care 111 în Timişoara, în condiţiile în care s-au efectuat de cinci ori mai puţine teste în weekend, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Noi detalii scandaloase despre moartea pacientului de la Craiova: secretarul de stat Andreea Moldovan spune că nu s-a cerut transferul la o altă unitate

Luni dimineaţă, în spitalele din judeţ erau 469 de pacienţi internaţi cu COVID-19, dinre care 61 în ATI, un cadru medical s-a contaminat, iar patru persoane au decedat.

Rata de infectare în judeţ a scăzut uşor, la 5,97 (de la 6,01 raportată duminică), iar în localităţile carantinate, aceasta este de 8,21 în Timişoara (uşoară creştere), 10,62 în Moşniţa Nouă (în scădere), 9,70 în Giroc (în scădere), 7,47 în Ghiroda (constant) şi 6,79 în Dumbrăviţa (în scădere).

Au crescut indicii de infectare în localităţile necarantinate Pădureni (12,99), Jebel (12,68), Orţişoara (11,75), Sânmihaiu Român (10,24), Pişchia (9,28).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.