Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Focar de COVID-19 la un centru de servicii sociale din Iași: 52 de persoane au fost confirmate cu coronavirus

forbes.ro
COVID-19 test pozitiv

52 de persoane de la un centru de servicii sociale din judeţul Iași au fost confirmate cu coronavirus, atât beneficiari cât şi angajaţi ai unităţii. În judeţ un alt focar de Covid 19 se extinde într-o secție a Institutului de Psihiatrie Socola.

Direcţia de Sănătate Publică Iaşi a actualizat marți numărul de persoane confirmate cu noul coronavirus în cadrul a două focare Covid-19 din judeţ, potrivit mediafax.ro.

Citește și: Opt germani au supraviețuit după ce au primit din greșeală supradoză de vaccin anti-Covid: Serul se pare că le-a declanșat gripa

Astfel, la Centrul de Servicii Sociale Bucium, la ultima testare s-a mai confirmat un beneficiar. În cazul acestui focar, iniţial au fost confirmaţi pozitiv 14 salariaţi şi 38 beneficiari.

Beneficiarul a fost izolat în centru, fiind monitorizat de personalul centrului. S-au efectuat igienizarea și dezinfecția spațiilor unității.

La Institutul de Psihiatrie Socola, Secția 5 acuți (VI bărbați), la ultima testare s-au mai confirmat un salariat și un pacient. În cazul acestui focar, iniţial au fost confirmaţi pozitiv 4 salariaţi şi 3 pacienți. Cazul pozitiv a fost izolat în pavilion. Salariatul pozitiv este izolat la domiciliu și monitorizat de medicul de familie. S-au efectuat igienizarea și dezinfecția spațiilor unității.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.