Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Formaţia PAOK Salonic, antrenată de Răzvan Lucescu, a fost învinsă, cu scorul de 1-0, de echipa Chelsea Londra, în etapa I a Grupei L a Ligii Europa

www.adevarul.ro
Răzvan Lucescu

Formaţia PAOK Salonic, antrenată de Răzvan Lucescu, a fost învinsă, joi, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), de echipa Chelsea Londra, în etapa I a Grupei L a Ligii Europa, scrie news.ro.

Golul a fost marcat de Willian '7. La gazde a jucat şi fundaşul Alin Toşca, tot meciul.

Standard Liege, cu Răzvan Marin titular şi pe teren tot meciul, a fost învinsă, în deplasare, cu 5-1 (2-1), de FC Sevilla, în Grupa J. Banega '8 şi '74, Ben Yadder '49 şi '70 şi Vazquez '41, respectiv Djenepo '39 au fost autorii golurilor.

Citește și: Cei 14 reprezentanţi ai federaţiilor şi asociaţiilor de fotbal din estul Europei susțin candidatura lui Aleksander Čeferin pentru președinția UEFA

Rapid Viena, cu Andrei Ivan titular, a învins, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (0-0), formaţia Spartak Moscova, în Grupa G. Ivan a fost schimbat în minutul 76 de Berisha. Golurile au fost marcate de Timofeev '50 (a) şi Murg '68.

Lazio, fără Ştefan Radu, accidentat, a învins, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-0), pe Apollon Limassol, în Grupa H. Golurile au fost marcate de Luis Alberto '14, Immobile '84 (p), respectiv Zelaya '88.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.