Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Formula 1 anunță că testele din presezon se vor desfăşura la Barcelona şi în Bahrain

Motorsport Magazine
Formula 1 Monza

Formula 1 a confirmat că testele din presezon se vor desfăşura la Barcelona şi în Bahrain, înaintea unui sezon 2022 care cuprinde 23 de curse, informează DPA, citat de Agerpres.

Primele teste sunt planificate pe circuitul Catalunya între 23 şi 25 februarie, unde echipele vor testa monoposturile care respectă noile reguli tehnice pentru motoarele hibrid ce intră în vigoare cu acest an.

A doua sesiune de teste este programată pe circuitul Sakhir, în perioada 10-12 martie, acolo unde va avea loc şi cursa de debut a anului, Marele Premiu al Bahrainului din 20 martie.

Prima eră a motoarelor hibrid, 2014-2021, a fost dominată de Mercedes, care a câştigat opt titluri mondiale consecutive la constructori şi şapte la piloţi.

Noile modificări de regulament ar urma să mărească oportunităţile de depăşire în curse, iar plafonul financiar impus va reduce decalajul dintre echipele bogate şi restul.

Anul trecut, Max Verstappen (Red Bull) a spart monopolul Mercedes, câştigând titlul mondial la piloţi, după o depăşire antologică a lui Lewis Hamilton în ultimul tur al Marelui Premiu de la Abu Dhabi, care a încheiat sezonul 2021.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.