Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Formula 1 - Niciun caz de COVID-19 printre piloţi înainte de Marele Premiu al Austriei

formula 1

Federaţia internaţională de automobilism (FIA) a confirmat sâmbătă că nu s-a înregistrat niciun caz pozitiv la Covid-19 după testele efectuate între 26 iunie şi 2 iulie în rândul piloţilor de Formula 1, a tehnicienilor şi a personalului implicat în Marele Premiu al Austriei, care deschide duminică sezonul competiţional, relatează EFE potrivit Agerpres.

FIA şi Formula 1 au precizat prin intermediul unui comunicat că în perioada de referinţă au fost testate la noul coronavirus un număr de 4.032 de persoane, rezultatele fiind în totalitate negative.

Rezultatele testelor următoare din Formula 1 vor fi făcute publice săptămânal.

Ediţia 2020 a Campionatului Mondial de Formula 1 trebuia să debuteze la jumătate lunii martie, în Australia, însă sezonul a fost amânat din cauza pandemiei de coronavirus.

Marele Premiu al Austriei, programat duminică pe circuitul Red Bull Ring din Spielberg este prima dintr-o serie de opt curse programate în Europa, cu porţile închise, până la începutul lunii septembrie.

Conducerea Formulei 1 ar dori organizarea a 15-18 curse până în decembrie, dar opt Mari Premii sunt suficiente pentru încoronarea unui campion mondial, potrivit regulilor în vigoare ale Federaţiei Internaţionale de Automobilism.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.