Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Forța Națională acuză că România a devenit singura țară din lume în care s-a instituit un program de exterminare a propriilor cetățeni

Forta Nationala
Forta Nationala

Romania sub conducerea ”Partidului Antinațional Liberal” a devenit singura țară din lume în care s-a instituit un program de exterminare a propriilor cetățeni, susțin cei de la Forța Națională într-un comunicat de presă semnat de Mircea Găinușă, secretarul general al formațiunii.

El susține că ceea ce se întâmplă acum în România nu diferă prea mult de ceea ce se întâmpla în Germania în anii 30-40 în timpul dictaturii partidului nazist:

/”Partidului Antinațional Liberal” se comportă cu cetățenii României, precum trata odinioară Partidul Muncitoresc Național-Socialist German (Partidul nazist) a lui Hitler, cetățenii evrei.

Cetățenii români cu vîrsta de peste 65 de ani sunt considerați o povară de către actuali guvernanți și de aceea sunt supuși unui regim  voit de eutanasiere, întrucît;

-         Nu există, criterii, studii, științifice în baza cărora s-a stabilit că persoanele de

peste 65 ani, reprezintă un secment social vulnerabil. De ce nu 55 de ani, de ce nu 60 de ani, de ce nu 70 de ani, de ce intervalul orar 7-11 și 19-22 și nu altul?. În ianuarie 2020 vicepremierul Turcan anunța cu surle și trîmbițe ceșterea vîrstei de pensionare la 70 de ani, acum această categotie  a devenit o povară. Oamenii au nevoie de aer curat ozonificat, de soare, nu de deplasări la ora 7, cînd magazinele sunt închise sau la orele 21-22, pe întuneric și străzi pustii, cînd pot deveni victime sigure ale tîlharilor. Opriți bătaia de joc, poporul așteaptă respect, măsuri și răspunsuri pertinente de la    ”Partidul Antinațional Liberal”.

-         Prin măsurile de izolare, instituite, se vor  agrava bolile cardio-vasculare, ale acestei

categorii de personae, obezitatea, bolile osteo-articulare, bolile pulmonare, de asemenea se va instala o scădere a imunității greu de controlat.

Stress-ul izolării, depresia caracteristică vârstei se vor agrava și vor duce la o evoluția accelerată a unor comorbidități ascunse. Mișcarea are un rol foarte important asupra starii psihice.,fiind cunoscut efectul benefic asupra anxietatii, a depresiei în formele usoara-moderata,(prin productia de dopamina si serotonina, a caror secretie in timpul mișcarii este raspunzătoare de starea de bine). Izolarea, lipsa mișcării duc la atacuri de panica, halucinatii prin lipsa factorilor benefici de stimulare a creierului.

Demineralizarea osoasă și modificarea structurii, a arhitecturii intra-osoase, care se instalează în astfel de situații, datorată repausului prelungit, și imobilizării, cresc riscul de fracturi la oamenii peste 65 de ani.

Insuficiența venoasă periferică, atât de frecventă în populație, prin imobilizarea la domiciliu va conduce la mobilizarea trombilor periferici și la complicații majore, printre care cel mai grav este tromboembolismul pulmonar recurent.

Totodată prin lipsa mișcării, scade dramatic fracția de protecție a colesterolului, HDL-colesterolul. În schimb, va crește colesterolul rău, LDL- colesterolul, care va ” mușca ” din

coronare, la orice vârstă, va agrava hipertensiunea și va precipita sindromul coronarian acut, infarctul de miocard.

De asemenea diabetul zaharat de tip 2 se agravează, în corelație cu cele prezentate anterior.

-         Guvernul ”Sică mandolină” incompetent, incapabil și incoerent, a suspendat ilegal

drepturile și libertățile constituționale ale românilor, rating-ul României s-a prăbușit, datorită lipsei unor măsuri concrete și coerente de redresare economică, situația din agricultură este catastrofală și nu în ultimul rind biserica noastră ordodoxă este batjocorită.

Partidul Forța Națională, partidul națiunii române, partid care va reda demnitatea și prosperitatea tutur românilor, are un program concret și realizabil de renaștere națională, care va fi lansat în curînd și pus în practică de o nouă clasă de politicieni, care în ultimii 30 de ani nu au participat la distrugerea țării.

Partidul Forța Națională, partidul națiunii române, cere demisia imediată a actualului guvern minoritar, condus de șomerul devenit prim-ministru ”Sică mandolină” și formarea unui guvern de salvare națională./, susține Mircea Găinușă în comunicatul remis redacției.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.