Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Forța Națională denunță `un atac concertat asupra valorilor care stau la baza valorilor noastre creștine`

Forta Nationala
Forta Nationala

Forța Națională critică dur încercările din ultima perioadă de a șubrezi baza creștină a poporului român. Prin vocea președintelui său, Sorin-Valeriu Naș, cei de la Forța Națională fac un apel la toți politicienii responsabili și liderii de opinie și ai cultelor creștine din țară să facă scut în fața a ceea ce ei numesc ”atac concertat asupra valorilor care stau la baza valorilor noastre creștine”:

”De câţiva ani ȋncoace forţele ȋntunericului au pornit ȋn ţara noastră un atac concertat asupra tuturor valorilor care stau la baza credinţei noastre creştine. O ȋntreagă armată aflată ȋn slujba răului, finanţată indirect prin intermediul unor ONG-uri, cu bani din afara ţării şi supusă intereselor străine, formată din trădători de neam şi de ţară camuflaţi ȋn partide autointitulate „progresiste” şi dublaţi de o serie de aşa-zişi jurnalişti finanţaţi la rândul lor din aceleaşi surse, ȋncearcă sistematic, zi de zi, pas cu pas, să distrugă elementele care constituie temelia națiunii noastre: credința noastră creștină, valorile spirituale, familia, educația și cultura, identitatea noastră. Vârful de lance politic al acestei Hidre este USR- PLUS, ȋn fapt o formaţiune politică neomarxistă, vădit anticreştină care şi-a arătat adevărata faţă şi doctrină cu ocazia depunerii jurământului de către noii aleşi locali, majoritatea aleşilor USR-PLUS refuzând să depună jurământul cu mâna pe Biblie şi să rostească formula legală a jurământului de investire „Așa să-mi ajute Dumnezeu”. Aproape simultan şi deloc ȋntâmplător, o serie de jurnalişti iubitori ai Ȋntunericului, ȋn frunte cu Cristian Tudor Popescu(CTP), au pornit un atac murdar şi oribil la adresa Patriarhului Bisericii Ortodoxe Române, a bisericii ȋn sine ca instituţie spirituală şi ȋn fapt a tuturor credincioşilor din România, indiferent de cult, jigninindu-i, fǎcându-i „vite” şi batjocorindu-le credinţa.

FORȚA NAȚIONALĂ, singurul partid politic românesc care  prin STATUT și-a asumat apărarea religiei creștine în general, a religiei ortodoxe în special și a valorilor acesteia, precum și contribuția bisericii la dezvoltarea societății românești, a atras atenția de nenumărate ori asupra faptului că principalul obiectiv al USR-PLUS este distrugerea tradițiilor românești, a culturii și educației creștine, a familiei și a valorilor noastre și că minciuna, hoţia, ura, dezbinarea şi desfrânarea sunt noile „valori” pe care încearcă să le promoveze acești „apostoli ai întunericului”. Din păcate şi o serie de aleşi locali ai PNL au ales „jurământul ateu”.

Cei care aţi votat cu USR-PLUS la alegerile locale dar mai aveţi un dram de credinţă, aveţi şansa să vă spălaţi păcatele la alegerile din 6 decembrie. Votaţi cu oricine dar nu cu ereticii. Pentru orice român, este ȋn sfârşit evident că sloganul de campanie şi adevăratul obiectiv al USR-PLUS este „ O Românie fără Dumnezeu, fără credinţă, fără tradiţii, fără valori româneşti!”. Atenţie mare ȋnsă! USR-PLUS este doar un pion folosit de duşmani pentru distrugerea identităţii noastre naţionale. România se află ȋn război cu o ȋntreagă armată a ȋntunericului care folosesşte toate mijloacele convenţionale şi neconvenţionale pentru distrugerea naţiunii române, a suveranităţii şi independenţei, a unităţii şi indivizibilităţii statului român. Ştim că majoritatea ofiţerilor din Serviciul Român de Informaţii sunt adevăraţi patrioţi şi sunt ȋn stare să-şi respecte jurământul dat şi să apere valorile româneşti şi naţiunea română chiar cu preţul vieţii.

FORŢA NAŢIONALĂ face apel la toate cadrele Serviciului Român de Informaţii care ȋşi desfăşoară activitatea din dragoste faţă de neam şi ţară, să pună ȋn practică ȋn toate acţiunile lor de zi cu zi deviza heraldică aflată pe sigla SRI – PATRIA A PRIORI, pentru că jurământul depus este faţă de PATRIE ŞI POPOR şi nu faţa de un şef sau altul. Ȋn voi stă speranţa naţiunii ȋn această luptă cu forţele ȋntunericului, pentru că guvernul şi preşedintele sunt ocupaţi cu interese proprii mărunte legate de desfăşurarea alegerilor parlamentare pe 6 decembrie, chiar cu preţul vieţii a sute şi chiar mii de cetăţeni români. Este evident pentru toţi, mai puţin pentru guvern şi preşedenţie, că INTERESEUL PERSONAL ŞI ORGOLIUL UCIDE!

Ne amăgim că putem rămâne sănătoşi ȋn această lume bolnavă, ȋnsă adevărata sănătate este cea spirituală, iar sănătatea spirituală este dată prin credinţă. Ȋnsă credinţa fără fapte este zadarnică. Dumnezeu ne-a dat libertatea de a alege între bine şi rău. Putem alege libertatea şi viaţa veşnică urmându-L pe Isus sau suntem liberi să alegem robia şi moartea urmându-l pe Satana, alegând răul. Dreptul de a alege între bine şi rău şi de a acţiona în nume propriul se numeşte libertatea de a alege. Depinde doar de noi ce viitor alegem! Insă credința se desăvârșește prin fapte! Libertatea de a alege între bine și rău ne și obligă să alegem! Problemele noastre nu se vor rezolva de la sine dacă evităm să facem alegeri.

Să ne rugăm să ne dea Dumnezeu gândul cel bun, să ne alegem conducători cu dragoste de neam şi de ţară, care să reaprindă speranța ȋn inimile noastre!

Iar dacă acest lucru nu va fi posibil prin alegeri libere, atunci să ne rugăm să ne recâştigăm libertatea la fel ca ȋn decembrie 1989. Efectele dezastruoase ale deciziei guvernului şi preşedintelui de desfăşurare a alegerilor parlamentare, CU ORICE PREŢ,  pe data de 6 decembrie, vor fi evidente exact când se vor ȋmplini 31 de ani de la Revoluţia din decembrie 1989. Şi acum, la fel ca şi atunci, viața cetătenilor nu contează pentru conducătorii politici atunci când este vorba de propriul lor interes. Deși unele partide, în frunte cu PSD, declară că sunt pentru amânarea algerilor, faptele dovedesc că interesul personal și de grup primează în fața interesului național și a vieții cetățenilor.

Ȋn final facem un apel către toţi capii bisericilor creştine din România, către toate cultele recunoscute de statul român să se implice ȋn politica ţării. Să faci politică ȋnseamnă să te preocupe problemele cetăţii şi să vii cu soluţii de rezolvarea a lor. Nu vă cerem să vă fiţi partizani ai unui partid sau al altuia, dar credincioşii aşteaptă de la conducătorii lor spirituali luări de poziţie asemenea celei ale Patriarhului Daniel, cuvintele rostite de Preasfinţia Sa fiind ca apa sfinţită pentru slujitorii Ȋntunericului, care au reacţionat cu o disperare soră cu moartea. Poporul român are nevoie de credinţă, are nevoie de valori româneşti, are nevoie să-i fie respectate tradiţiile şi cultura creştină, are nevoie de FAPTE.

AŞA SĂ NE-AJUTE DUMNEZEU!”, susține Sorin-Valeriu Naș, președintele partidului Forța Națională în comunicarea remisa redacției.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.