Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Forța Națională: Iohannis trebuia să ne cheme la consultări și pe noi

Forta Nationala
Forta Nationala

Partidul condus de Teodor Meleșcanu spune că ar fi trebuit chemat și el la Cotroceni la consultări pentru desemnarea unui nou premier.

„După ce a creat o criză politică fără precedent în țară, dovedind incapacitate și dezinteres față de România și problemele românilor, președintele Klaus Verner Iohanis a convocat în data de 26.02.2020 consultări cu partidele politice parlamentare pentru desemnarea unui nou premier.

Obișnuit cu sfidarea intereselor românilor, președintele României, Klaus Verner Iohanis și-a permis încă o data să încalce Constituția României, întrucît nu a invitat nici de această data la consultări și pe reprezentații partidului parlamentar Forța Națională.

Îi amintim domnului Klaus Verner Iohanis că în Capitolul III, art.103, alin. 1 din Constituția României se precizează ” (1) Preşedintele României desemnează un candidat pentru funcţia de prim-ministru, în urma consultării partidului care are majoritatea absolută în Parlament ori, dacă nu există o asemenea majoritate, a partidelor reprezentate în Parlament.”

Demersul domnului președinte Klaus Verner Iohanis este unul neconstituțional, care poate afecta stabilitatea și prosperitatea românilor. De altfel, președintele românilor, el însuși reprezentant al unei formațiuni cu caracter naționalist, dă dovadă că își iubește numai națiunea din care provine, declarându-și în mai multe ocazii aversiunea față de partidele care sunt alături de poporul român.

Astfel, în data 25 ianuarie 2017 a declarat ”Mă bucură faptul că, în urma alegerilor parlamentare din decembrie, niciun partid naționalist,extremist, xenofob sau eurofob nu a intrat în Parlamentul României, ceea ce arată elocvent maturitatea societăţii româneşti. Sper ca și rezultatele diferitelor alegeri care vor avea loc anul acesta în Europa să dovedească aceeaşi maturitate a cetățenilor europeni, în ciuda tuturor provocărilor!”, iar în 10 noiembrie 2018 “Nu-mi imaginez România izolată, recăzută în naţionalism şi izolaţionism. Dimpotrivă, îmi imaginez o Românie puternic integrată în UE din toate punctele de vedere. Asta înseamnă, evident, colaborare în cât mai multe domenii. Asta înseamnă că România trebuie să joace un rol semnificativ, aşa cum poate să o facă".

De ce nu-i iubiți pe românii care își iubesc națiunea ca și dumneavoastră și militează pentru ”România first”, domnule președinte Klaus Verner Iohanis?”, se arata intr-un comunicat al lui Mircea Găinușă, Secretar General al partidului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.