Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Forța Națională: Legea carantinei o mizerie PNL-PSD-USR; PSD, preșul lui Iohannis, incapabil să dea un premier, măcar să-l schimbe pe Orban

Forta Nationala
Forta Nationala

Forța Națională critică dur marile partide parlamentare și consideră că Legea carantinei este o ”mizerie PNL-PSD-USR”.  Prin vocea președintelui său, Sorin Valeriu Naș, Forta Națională susține că Guvernul Orban trebuie înlăturat de la putere imediat pentru că a distrus economia prin inacțiune și a gestionat foarte prost criza sanitară expunând cetățenii la riscuri inutile:

Vezi și: Citește și: EXCLUSIV Atenție, Marcel Vela! Brigada Specială de Intervenție a Jandarmeriei vinde halate de protecție, pe Olx

”Legea carantinei o mizerie PNL-PSD-USR; PSD, preșul lui Iohannis, incapabil să dea un premier, măcar să-l schimbe pe Orban, cu un premier specialist

Resursele de încredere ale guvernului Orban au ajuns pe 0 și tot ce poate fi făcut pentru a reduce consecințele și așa grave ale crizei economice, este schimbarea guvernului.

PSD poate măcar să schimbe guvernul Orban cu un guvern condus de un medic – și cea mai proastă soluție , de exemplu , Nelu Tătaru premier, este o soluție mai bună decât guvernul Orban.

Guvernul Orban este epuizat politic și ca încredere publică și contribuie în fiecare zi, prin lipsa de pricepere, lipsa de onestitate și comunicarea manipulativă, la adâncirea unei crize economice ale cărei consecințe le vor plăti toți românii , așa cum industria HORECA plătește acum consecințele deciziilor proaste ale guvernului în criza sanitară.

Prin vidul legislativ pe care l-a creat repetat Guvernul Orban a expus în mod repetat populația la riscuri majore de sănătate și la abuzuri din partea autorităților.

De 3 ori guvernul a eșuat în elaborarea unor măsuri simple și clare de gestionare a crizei de sănătate, în cazul proiectului privind sancțiunile și amenzile în starea de urgență, lăsate la discreția autorităților; în cazul trecerii de la stare de urgență la stare de alertă și acum, în cazul legii privind carantina și izolarea.

La toate acestea soluția guvernului Orban a fost atacul la adresa parlamentului și  îndemnul public al primului-ministru la nerespectarea deciziilor Curții Constituționale.

Chiar și în această situație, cu un guvern incompetent și abuziv - Orban și o Opoziție impotentă - PSD preș la picioarele lui Iohannis și USR - o glumă proastă, este nevoie să fie gândit un proiect corect privind carantina și este nevoie de o schimbare de urgență la nivel guvernamental.

Proiectul Guvernului privind carantina și izolarea trebuie discutat real cu medici, cu juriști, cu societatea civilă, pentru a nu  încălca drepturi și libertăți, pentru a reglementa clar perioada de carantină și pentru a defini clar intervalul restrângerii de libertăți, cu posibilitatea și cu procedura clară de atac în justiție.

Forma trecută la Camera Deputaților, fără ca parlamentarii să apuce să citească proiectul, arată doar disprețul politicienilor față de cetățeni. Arată doar abuzul de putere al Guvernului Orban și blatul Iohannis-Ciolacu.”, susține Sorin Valeriu Naș, președintele Forței Naționale.

Citește și: Monica Anisie: ‘Unii elevi vor fi la școală și alții vor urmări cursurile în sistem online, urmând să facă rocada în funcție de situația epidemiologică’/

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.