Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Forțele armate ucrainene se laudă că au atacat o rută logistică strategică a trupelor ruse: '21 de vehicule militare și mortiere au fost distruse'

avioane gripen

Comandamentul Operațional "Sud" al forțelor armete ucrainene a declarat că aviația forțelor armate a atacat armata Rusiei din Snihurivka, regiunea Mykolaiv, se arată în ultimul rezumat publicat de soldați, relatează publicația ZN.ua.

De ce este important acest atac?

Orașul Snihurivka este situat la granița regiunilor Mykolaiv și Herson, și anume la intersecția drumurilor cu Mykolaiv, Herson, Podul Antonovski și barajul Harkova. De asemenea, prin acesta trece autostrada T1505 - artera logistică a trupelor ruse.

Forțele Armate ale Ucrainei au mai spus că artileria a îndeplinit ieri aproximativ „180 de sarcini”. „Ca urmare a activității Forțelor Armate ale Ucrainei, Rusia a pierdut 21 de vehicule militare, militare și mortiere în regiune. Pierderile exacte sunt investigate”, se arată în raport.

În prezent, rușii din sud pariază pe menținerea frontierelor deja ocupate și operaționează bombardamente de la distanță, se arată în raportul forțelor amrate ucrainene.

Bătălie grea la Herson

Șeful serviciilor de informații ucrainene din domeniul Apărării, Kirill Budanov, consideră că operațiunea de eliberare a lui Hersonului poate dura până la sfârșitul lunii noiembrie. El a menționat că cele mai instruite și pregătite unități rusești sunt în prezent staționate în oraș.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.