Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Statul Major al Armatei Ucrainene: Forțele de apărare continuă operațiunile de asalt la sud de Bahmut

Facebook
razboi-ucraina-soldati

Statul Major al Forțelor Armate ale Ucrainei a scris miercuri pe Facebook că soldații ruși au încercat să-și restabilească pozițiile pierdue în regiunea Andriivka și au condus acțiuni ofensive în regiunea Marinka din Donețk, în timp ce forțele ucrainene își continuă atacurile la sud de Bahmut.

„Forțele de apărare își continuă asaltul în zona de la sud de Bahmut din regiunea Donețk, provocând pierderi semnificative inamicului în forță de muncă și echipamente și întărindu-se pe noile poziții obținute”, conform armatei ucrainene.

De asemenea, conform sursei citate, rușii au încercat să restabilească poziții pierdute în zona Andriivka din regiunea Donețk, dar nu au avut succes. „În zona de responsabilitate a sistemului de apărare antirachetă "Tavria" în direcția Mariinska, rușii au efectuat acțiuni ofensive fără succes, au făcut 13 încercări nereușite de a îndepărta unitățile ucrainene din pozițiile lor”, potrivit comunicatului.

În direcția Sahtior, trupele ucrainene continuă să mențină apărarea pe frontierele ocupate, provocând pierderi de forță de muncă și echipamente forțelor de ocupație.

Și în direcția Melitopol continuă operațiunea ofensivă a armatei Ucrainei.

În direcțiile Siverski și Slobozanski, rușii mențin trupe importante și desfășoară activități tactice pentru a preveni transferul trupelor ucrainene în direcții periculoase și pentru a crește densitatea barierelor explozive de mine de-a lungul frontierei de stat în regiunea Belgorod.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.