Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Forțele de ordine din Constanța au aplicat peste 10.000 de amenzi, în valoare de 15.291.568 lei, pentru nerespectarea ordonanţelor militare

Politia Rutiera
politia amenzi

De la intrarea în vigoare a ordonanţelor militare, în judeţ au fost aplicate 10.719 sancţiuni contravenţionale, în cuantum de 15.291.568 lei, dintre acestea, 132 de amenzi în valoare de 81.010 lei fiind acordate în ultimele 24 de ore, informează un comunicat de presă, transmis miercuri de Prefectura Constanţa.

Conform sursei citate, în ultimele 24 de ore, 800 de reprezentanţi ai forţelor de ordine au efectuate 746 de verificări cu privire la respectarea măsurilor şi interdicţiilor impuse de ordonanţele militare, fiind controlate şi 42 de entităţi economice. Totodată, Garda de Coastă a aplicat în Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Vama Veche o sancţiune contravenţională în valoare de 2.000 de lei, pentru nerespectarea culoarelor de tranzit stabilite pentru transporturile de marfă, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Fost judecător CCR reacționează după decizia de azi: ‘Starea de alertă este nepotrivită situației actuale din România’

De la debutul pandemiei cu noul coronavirus, au fost confirmate 252 de persoane infectate cu SARS-CoV-2, până în prezent 228 de pacienţi fiind declaraţi vindecaţi iar 13 persoane, din rândul celor testate pozitiv, au decedat, rata de vindecare la Constanţa fiind de 90%.

În centrele de carantină din judeţul Constanţa se află, în acest moment, 475 de persoane, care ocupă 20% din totalul de 2.311 locuri disponibile şi alte 812 sunt în izolare la domiciliu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.