Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fost baron PSD câștigă contracte cu statul din pușcărie

lacrimi de crocodil, baron

Baronul PSD Gheorghe Bunea Stancu, aflat în închisoare, câştigă în continuare licitaţie după licitaţie. Compania Națională de Investiții i-a încredinţat firmei lui Bunea Stancu, un contract de 1,2 milioane de lei, scrie Puterea, conform B1 Tv.

Fațada Palatului de Justiție din Brăila și modernizarea instalației electrice a imobilului va fi efectuată de o firmă care a stârnit mari controverse. Concivia SA este patronată de personajul aflat deja în puşcărie, condamnat la trei ani de închisoare cu executare în dosarul "Mită la PSD"

Concivia SA, societatea controlată de fostul baron PSD Gheorghe Bunea Stancu a fost declarată câștigătoare a contractului de peste 1,2 milioane lei + TVA deşi la licitaţie au depus oferte alţi 7 operatori economici. Oferta celor de la Concivia SA a avut cel mai mic preţ, indeplinind astfel criteriul de departajare iar contractul derulat pe 36 de luni a fost atribuit la sfârşitul lunii trecute.

De-a lungul timpului, afacerile lui Stancu au avut ca beneficiar institutii oficiale ale statului român. Procurorii spun că doar dintr-o singură afacere a prejudiciat statul cu aproape 8 milioane lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.