Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fost candidat la primărie, ATAC la adresa Gabrielei Firea: Metroul din Drumul Taberei și alte lucrări de infrastructură din oraș sunt lăsate de izbeliște

Gabriela Firea, Madrid, Primar Bucuresti

Parlamentarul Nicușor Dan susține că Gabriela Firea este interesată doar de cariera sa politica si nu de administrarea Capitalei, dand exemplu stadiul lucrarilor la metroul Drumul Taberei,

"Incompetența autorităților a dus la abandonarea lucrărilor la metroul din Drumul Taberei, deși există bani europeni alocați acestui proiect.

Licitația pentru metroul din Drumul Taberei a fost oganizată în urmă cu 10 ani, în 2008, iar lucrările propriu zise au început în 2012. De atunci, niciun termen anunţat nu a fost respectat, iar promisiunea că în 2019 metroul va fi funcțional este deja depășită.

Cu câțiva oameni rătăciți pe șantier nu pot fi finalizate lucrări complexe, cum sunt cele de la metrou. E inadmisibil ca Metrorex să aibă banii necesari , proveniți din fonduri europene, dar să nu fie în stare să gestioneze finalizarea acestui proiect.

Un primar credibil, un primar implicat în problemele reale ale bucureștenilor ar ieși în acest moment să apere interesele cetățenilor. Din păcate, Bucureștiul are parte de un primar interesat doar de jocuri politice și de cariera sa de politician.

Administrația Bucureștiului nu este o prioritate pentru Gabriela Firea, care se concentrează în prezent doar pe luptele interne din partid.

Metroul din Drumul Taberei, precum și alte lucrări de infrastructură din oraș sunt lăsate de izbeliște, interesul administrației pentru astfel de probleme fiind aproape inexistent.

Aparițiile publice ale Gabrielei Firea sunt aproape exclusiv pe teme politice, de partid, iar temele majore ale bucureștenilor, cum sunt traficul, infrastructura, calitatea aerului sau transportul în comun sunt total ignorate", a transmis Nicușor Dan într-un comunicat de presă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.