Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fost consilier al lui Cioloș, reacție ACIDĂ la acuzațiile lui Victor Ponta

romaniatv.net
guvern ciolos

Ionel Dancă, fost Consilier de stat al Prim-ministrului Dacial Cioloș răspunde, într-o postare pe Facebook, acuzațiilor lansate de Victor Ponta legate de achiziția corvetelor militare de către guvernul Cioloș.

„Domnul Ponta acuza din nou ilegalitatile comise de guvernul Ciolos in cumpararea corvetelor militare de la "olandezii de la Damen". Cu toate ca "olandezii de la Damen" sunt de fapt muncitorii de la santierul naval din Galati si despre aceasta decizie fostul premier Dacian Ciolos a facut toate precizarile necesare, pe care le gasiti mai jos, domnul Ponta insista.

Protestatarii #Rezist aruncă bomba! Unde 'negociază' săptămâna viitoare

Cred ca trebuie sa remarcam un interes deosebit al domnului Ponta in aceasta "afacere" inca de anul trecut, de la momenul adoptarii Hotararii de Guvern, si poate chiar de mai inainte..

Asa cum spune chiar dansul, domnul Ponta stie ca exista alte "oferte clare si sigure pentru aceleasi nave, fabricate de companii din tari NATO". Evident, ne putem intreba de cand stie Victor Ponta de aceste oferte?

Ipoteză EXPLOZIVĂ despre 'adevăratul' BINOM: 'Au devalizat și n-au dat socoteală'

Si daca domnul Ponta stia de alte oferte clare si sigure pentru aceleasi nave, de ce nu l-a informat atunci si pe colegul sau de partid, dl. Gabriel Les, actualul ministrul al Apararii si fost secretar de stat in MAPN in guvernul Ciolos, cel care in fapt a coordonat si negociat achizitia corvetelor militare de catre Santierul Naval Damen din Galati?!

Sau poate domnul Ponta, obisnuit fiind cu propriul stil de guvernare, a crezut ca aceasta achizitie nu se negociaza la ministerul Apararii Nationale, ci direct la cabinetul premierului?!

In calitate de fost consilier al Prim-ministrului Dacian Ciolos, vreau sa-l informez pe domnul Ponta ca Hotararea de Guvern respectiva a fost rezultatul negocierilor purtate de expertii si specialistii din MAPN, coordonate de actualul ministru Les din guvernul Grindeanu. Prin urmare, le-as sugera o intalnire celor trei pentru a se lamuri daca domnul Les a comis sau nu vreo ilegalitate.

In fine, cu adevarat ingrijorator este faptul ca in realitate, prin aceste tertipuri, se amana achizitia si constructia corvetelor militare in santierele navale din Romania. Sau poate chiar aceasta se urmareste cu adevarat, o amanare pentru a reduce cheltuielile prevazute in bugetul Apararii si a mai usura astfel presiunea pe bugetul de stat, poate-poate se va incadra in deficit. O astfel de strategie de reducere a cheluielilor cu inzestrarea armatei ar fi total iresponsabila.”, scrie Ionel Dancă, pe pagina de socializare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.