Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ipoteză EXPLOZIVĂ despre 'adevăratul' BINOM: 'Au devalizat și n-au dat socoteală'

captura youtube
romania furatta jaf

Se vorbește astăzi doar de binomul "la modă", SRI și DNA, care, însă, nici nu mai este de actualitate, uitând de binoamele cu adevărat distructive, care "au devalizat și n-au dat socoteală", formate de cele mai multe ori din oameni politici cu funcții în stat și oameni de afaceri cu "rădăcini" de dinainte de 1989, a afirmat Cozmin Gușă, la emisiunea "Realitatea Românească", de la Realitatea TV. Consultantul politic a arătat și spre ce se îndreaptă politica românească în așteptarea alegerilor prezidențiale din 2019.

"Eu sunt rezervat când vorbim despre starea națiunii, că nu prea avem despre ce să vorbim. Starea națiunii este ceva care scoate în evidență neputința, probabil superficialitatea abordărilor care ne-au adus nu doar pe noi, ci și pe alte națiuni într-un prag al impersonalului, al lucrurilor care nu pot fi exprimate constructiv și care ne domină cotidianul", a declarat Cozmin Gușă.

Angela Merkel, 'în PERICOL': Martin Schulz și-a dezvăluit planul pentru a o detrona

Națiunea română este o națiune veselă, care găsește motive de umor aproape din orice, însă care nu are o intelectualitate care s-o vectorizeze într-un mod constructiv, a subliniat consultantul politic. ”Nu cetățenii sunt responsabili de soarta unei națiuni, ei doar contribuie. Responsabili sunt înțelepții, dacă ei există. Dacă soarta noastră e așa cum e este din cauză că înțelepții nu prea sunt”, a afirmat Gușă.

Jaful generalizat la Dinamo a fost generat de către niște ”potențați ai fostului regim”, susține consultantul politic. ”Până și acest club, printre cele mai iubite, a fost devalizat tot de către cei cu rădăcini de dinainte de 1989, de un binom care include politicieni și oameni de afaceri. Binomul distructiv cu adevărat după 1989 a fost un cuplu de oameni politici în cooperare cu omul de afaceri, de cele mai multe ori fost colaborator al Securității", a afirmat Cozmin Gușă.

Dezvăluire uimitoare! Motivul real al crimei care a speriat Oradea

Presa vorbește acum doar despre binomul ”la modă” - SRI+DNA -, uitând de aceste cupluri, fie de oameni poltitici cu funcții în stat, fie oameni de afaceri, care rând pe rând, au devalizat, au distrus și n-au dat socoteală, a mai precizat consultantul politic, adăugând că pe adevărații potentați ai regimului n-o să-i vedem ”sacrificați”, dar putem să-i vedem sacrificati pe unii dintre capitaliștii tranziției.

Avem o națiune anesteziată, dezalfabetizată și neasistată, este de părere Cozmin Gușă.

"Atunci când o națiune are comportamentul unui pacient colectiv, ea poate fi asistată. Azi, națiunea noastră nu e asistată. Raportul despre starea națiunii nu poate fi decât sumbru. Până la prezidențialele din 2019, politica se va face în lighean. Partide de opoziție nu sunt, în PSD se vor duce lupte în interior. Oricine va câștiga, scopul va fi răzbunarea împotriva unora, așa că cetățeanul are prea puține de spus în perioada următoare", a explicat consultantul politic.

În opinia sa, slăbiciunea Europei este, acum, evidentă. Atitudinea cancelarului german Angela Merkel în fața președintelui american Donald Trump, cu care a avut, recent, o întrevedere, arată că Germania se poziționează între dependența de energia și gazul rusești și dorința de a se purta într-un parteneriat atlantic. "De aici se vede politica proastă a Europei - prin consecința politicii foarte proaste promovate de Merkel în ultimul timp", a adăugat Gușă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.