Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fost consilier al lui Kovesi, propus procuror-șef în DNA de Raluca Prună

luju.ro
raluca pruna

Ministrul Justiţiei, Raluca Prună, a transmis Consiliului Superior al Magistraturii, în vederea obţinerii avizului, propunerea de numire a lui Marius Bulancea în funcţia de procuror şef al Secţiei de combatere a infracţiunilor asimilate infracţiunilor de corupţie din cadrul DNA, informează agerpres.ro

În prezent, Marius Bulancea ocupă această funcţie prin delegare, din luna iulie 2016, delegare care expiră în ianuarie 2017.

Ion Cristoiu îi răspunde lui Rareş Bogdan: 'Prea des se întâlnea cu Elena Udrea'


Potrivit unui comunicat al MJ, Raluca Prună mai propune numirea lui Silviu Paul Dumitriu în funcţia de procuror şef adjunct al Secţiei de combatere a infracţiunilor asimilate infracţiunilor de corupţie, în prezent delegat în această funcţie. 

Potrivit dispoziţiilor art. 54 alin. 1 din Legea 303/2004, numirile în aceste funcţii se fac de către preşedintele României, la propunerea ministrului Justiţiei, cu avizul Consiliului Superior al Magistraturii, dintre procurorii care au o vechime minimă de 10 ani în funcţia de judecător sau procuror, pe o perioadă de 3 ani, cu posibilitatea reînvestirii o singură dată.

Cumințenia Pământului, cumpărată de Guvern cu bani de la bugetul de stat


În desemnarea celor două propuneri, ministrul Justiţiei a avut în vedere îndeplinirea criteriilor de integritate, experienţa profesională şi managerială relevantă şi capacitatea decizională.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.