Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fost șef ANAF, avertisment SUMBRU: Anul 2017 va fi un an extrem de greu

gelu diaconu sef anaf

"2017 va fi un an extrem de greu pentru buget si, in plus, anularea relaxarii fiscale a devenit aproape o certitudine," scrie fostul şef al ANAF, Gelu Diaconu, pe pagina de Facebook. Acesta lansează, de asemenea, critici la adresa „vestitului tandem al finațelor românești Dragu - Biriș”, care, în opinia sa, „continuă să aducă dezastrul”.

„Vestitului tandem al finantelor romanești Dragu-Biris continua sa va ascunda dezastrul pe care l-au produs: august este a 6-a luna din acest an in care ANAF nu face programul de incasari.

RĂZBOI diplomatic în America Latină. Venezuela şi Ecuadorul şi-au retras ambasadorii din Brazilia

De aceasta data au reusit sa produca o gaura de 600 de milioane de lei in buget, daca luam in calcul si faptul ca au dispus sa fie amanata transa a doua de TVA de restituit, considerand probabil ca firmele n-au nevoie de cash flow.

In ce priveste starea de spirit a angajatilor din ANAF, asa cum va spuneam, inca o piesa de baza, directorul juridic (un alt tanar profesionist), a decis sa se retraga.

Cioloș recunoaște că va rămâne premier și după 2016

Fiscul a ajuns terenul de joaca al unor inconstienti fericiti, preocupati de taiat panglici, de conferinte si interviuri aranjate.

2017 va fi un an extrem de greu pentru buget si, in plus, anularea relaxarii fiscale a devenit aproape o certitudine.

Insa, asa cum ne-au obisnuit, vor apela la acelasi tertip si va vor prezenta executia generala a bugetului care "s-a salvat" cat de cat printr-o strategie demna de anvergura profesionala a tehnocratilor: prin neefectuarea cheltuielilor la nivelul UAT-urilor (unitati administrativ teritoriale) si al altor ordonatori de credit, in detrimentul dezvoltării României”, notează fostul șef ANAF pe rețeaua de socializare..

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.