Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fost șef SIE, despre implicarea CIA în scandalul Hexi Pharma: Este posibil

spion

Fostul director al Serviciului de Informații Externe Ioan Talpeș a declarat că singura în măsură să se exprime în acest caz este comisia parlamentară, dar că scenariul Laurei Georgescu ar putea fi adevărat, însă îi este greu să creadă că CIA este implicat în scandalul dezinfectanților din țara noastră.

"Nu îmi pot permite să vorbesc altceva. Comisia să lămurească dacă așa ceva a existat și dacă firma respectivă s-a aflat sub controlul vreunui serviciu, ceea ce ar însemna o discuție inflamabilă.

AUDIO/CUTREMUR în Servicii: Maior, Coldea, SIE și DIPI implicați în scandalul Hexi Pharma

Nu cred că CIA a organizat prin România astfel de acțiuni, o astfel de firmă cu misiuni în spații, nu cred că în România, în spații conexe României. Deși în logica spionajului așa ceva este posibil.

Pe tot parcursul noului capitalism românesc, au existat astfel de interferențe. Primii capitaliști din România au fost cei care au lucrat cu serviciile anterior, cu securitatea anterior. Au avut repercursiuni, s-au retras din sistem și s-au angajat în astfel de acțiuni. Relaționările fac parte din natura umană. Dacă cumva serviciile au acționat, atunci trebuie să răspundă", a spus Talpeș pentru B1 Tv.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.