Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

AUDIO/CUTREMUR în Servicii: Maior, Coldea, SIE și DIPI implicați în scandalul Hexi Pharma

enational.ro
informatori servicii umbra negocieri

Cazul Hexi Pharma are ramificații extrem de puternice și toate duc către serviciile secrete. Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, susține că în spatele Hexi se află SIE, iar informația este parțial confirmată și de fostul premier Victor Ponta, acuzat în trecut că ar fi fost ofițer acoperit al SIE.

Fosta soție a lui Dan Condrea, Laura Georgescu, a făcut o serie de dezvăluiri halucinante despre modul în care serviciile secrete erau implicate în afacerea Hexi Pharma.

- În mod surprinzător, Laura Georgescu îi implică în acest scandal pe George Maior și Florian Coldea. Ea lasă de înțeles că SRI l-a filat pe Condrea și existau legături ale firmei cu Serviciul:

AUDIO/ Fosta soţie a lui Condrea trece la DEZVĂLUIRI: Denunţuri, filaje şi nume

”Domnul George Cristian Maior trebuie să ştie cel mai bine, pentru că dispozitivele dânşilor de monitorizare şi stocare sunt mai bune decât cele ale domnului Coldea. Solicitaţi un punct de vedere în Statele Unite

În poza de la cununia civilă cu Dan Condrea, din 1999, apare colonelul Iancu Damian, de la Ministerul de Interne, Direcţia Doi şi un sfert.

Ați dat în presă un comunicat că nu a existat filaj, Eu am prezentat instantanței dovada că a existat filaj.

Erau prezenți în calitate de invitați și ai fostului soț și ai rudelor mele. Erau, parte dintre ei prieteni de familie, prietenii mei cam sunt în SRI. De exemplu Buleandră Cristea, Lupu Claudiu, acesta era mediul în care mă învârteam. De dinainte de Revoluție erau în anturajul familiei mele, alături de familia Gheorghe Petricu, care erau la dreapta familiei Ceaușescu.

Părinții mei, prin anturajul lor, erau în preajma familiei Ceaușescu și atunci eram filați, eram monitorizați foarte atent.

Întrebată de ce a continuat filajul și după 1990, fosta soție a spus: ”Asta nu este de competența mea. Este de competența domnului George Cristian Maior”.

- Părinţii mei, prin prietenii lor, erau în anturajul familiei Ceauşescu. Tatăl meu era ofiţer militar, eram monitorizaţi foarte strict. Ăsta era anturajul în care eu mă învârteam dintotdeauna. Majoritatea prietenilor mei lucrează în SRI, în SIE. Aici merită menționat faptul că tatăl lui Dan Condrea era șeful Farmaciei de la Spitalul Universitar înainte de 1990, ceea ce explică multe dintre legături.

- Laura Georgescu: ”Dan Condrea era cu siguranță membru al SIE”.

- Laura Georgescu implică și CIA: ”Dan Condrea nu m-a mai sunat el de ani de zile. Am fost sunată de un agent CIA, cred că se numeşte Brânduşa Constantin, să îmi sugereze că dacă mai dau declaraţii o să suferim împreună, pentru că tot ce am făcut, am făcut împreună, ori asta nu este adevărat. După divorț, eu nu am mai avut voie să intru în firma Hexi, că mă bat angajații domnul Condrea”.

Citește și: AUDIO/ Fosta soție a lui Condrea, mărturii ȘOCANTE: Am fost amenințată de un agent CIA

- Fosta soție a declanșat întregul război pe Hexi Pharma. Ea recunoaște că a fost cea care i-a furnizat informațiile jurnalistului Cătălin Tolontan.

”Am notificat Judecătoria Sector 1 prin denunț penal despre neconformitatea declarată prin etichetă și avize. Am făcut asta în data de 14 septembrie 2015, la Judecătoria Sector 1, secția Civil, judecător Nanu Petruța și am trimis scanuri către domnul Tolontan Cătălin în care se precizează că produsele Hexi nu sunt ceea ce scrie pe etichetă”.

Ascultați mai jos declarațiile halucinante ale fostei soții a lui Dan Condrea, Laura Georgescu.


Record music with Vocaroo >>

Declarația lui Călin Popescu Tăriceanu:

”Sunt suspiciuni că în spatele acestei firme s-ar afla inclusiv un serviciu secret care foloseşte firma ca sursă de venituri, deci un paravan comercial de fapt pentru alte activităţi, lucru care iarăşi nu este normal. Știţi că în România e o veche discuţie dacă serviciile de informaţii e bine sau e neindicat să facă activităţi comerciale. Nu există transparenţă, nu putem să ştim dacă este ceva de genul acesta, deci ar trebui mai multe măsuri luate.

În primul rând este obligaţia Guvernului să ia aceste măsuri. Una dintre ideile pe care le am este de a cere Comisiei de Supraveghere a Activităţii Serviciilor să verifice dacă aceste informaţii au un fundament sau nu, în ceea ce priveşte firma Hexi Pharma, dacă sunt anumite legături care duc sau nu la serviciile de informaţii din România”, spune Călin Popescu Tăriceanu.

***

Fostul premier Victor Ponta, în prima reacție la moartea lui Condrea, face trimitere la declarația lui Călin Popescu Tăriceanu:

”Dumnezeule! Chiar e șocant! Ce se întâmplă în țara noastră!? Cum e posibil așa ceva!? Cine are putere să facă așa ceva!? Ce știa acest om și cine se temea de ce știa el!?

Din păcate România în 2016 înseamnă frică, suspiciune și forțe nevăzute care de fapt ne decid viața!”, arată Victor Ponta.

Citește și: Procurorii analizează testamentul lui Dan Condrea. Cum va fi împărțită averea URIAȘĂ

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.