Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fost internaţional englez cu 33 de selecţii la echipa națională diagnosticat cu o boală necruțătoare. Are nevoie urgentă de un transplant de ficat

wikipedia.org
Kieron Dyer

Kieron Dyer, fost internaţional englez cu 33 de selecţii, are nevoie de un transplant de ficat, a anunţat duminică fostul său club Ipswich Town, conform DPA, citat de agerpres.

Ipswich, unde Dyer este antrenor la echipa Under 23, a confirmat că fostul jucător de 42 ani s-a internat miercuri la spital pentru mai multe teste. Clubul englez din liga a treia a precizat că Dyer a fost diagnosticat cu o colangită sclerozantă şi are nevoie de un transplant.

''Din nefericire, am fost diagnosticat cu o afecţiune la ficat în urmă cu câţiva ani şi asta m-ar putea duce ca într-o zi să am nevoie de un transplant. Săptămâna viitoare, testele vor confirma când trebuie să trec prin această procedură. Sunt o persoană pozitivă şi voi depăşi acest regres minor. Sunt foarte recunoscător clubului, suporterilor şi publicului larg pentru mesajele de sprijin din ultima săptămână'', a scris Dyer într-un comunicat.

În cariera lui, Dyer a debutat la Ipswich Town în 1996 şi a evoluat apoi la cluburi ca Newcastle, West Ham, Queens Park Rangers şi Middlesbrough, de unde s-a retras în 2013.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.