Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fost lider PSD SURPRINDE şi EXCLUDE o reconciliere cu preşedintele Liviu Dragnea

Inquam Photos / Octav Ganea
Mihai Chirica Inquam Photos

Declaraţiile unui fost lider PSD au surprins întreaga scenă politică. Primarul Mihai Chirica a declarat joi, în cadrul unei conferinţe de presă, că nu crede într-o reconciliere între el şi Liviu Dragnea după modelul fostului premier Grindeanu.

Citeşte şi: Emmanuel Macron, ANUNŢ de ULTIMĂ ORĂ despre aderarea României la Schengen - VIDEO

Întrebat fiind cum comentează faptul că fostul premier Sorin Grindeanu s-a întâlnit cu liderul PSD Liviu Dragnea, primarul Mihai Chirica a răspuns că nu a discutat în ultima perioadă cu Grindeanu despre posibila sa revenire pe scena politică, menţionând în schimb că "o revenire în politică i se poate întâmpla oricui". 

"Prin urmare n-ar trebui s-o interzicem domnului Grindeanu. Concilierea face parte din practica diplomatică şi politică a oricărui om şi a oricărei structuri politice. Dacă a făcut-o şi îi este bine, îl felicit", a răspuns primarul Iaşiului. 

În ceea ce-l priveşte, Chirica a exclus o astfel de reconciliere cu Dragnea. 

"Între mine şi domnul Dragnea nu e posibilă o reconciliere după modelul Grindeanu. Nu vreau să fiu ambasador la Chişinău. Eu nu neg nicio posibilitate de a discuta cu o persoană, indiferent dacă este rege sau sclav", a declarat Mihai Chirica. 

Întrebat fiind dacă totuşi intenţionează să candideze la o funcţie în conducerea PSD Iaşi, Chirica a evitat să ofere un răspuns concret, dar a adăugat că "nu totul în viaţă se face cu bătaie'.

Citeşte şi: Mărturii CUTREMURĂTOARE ale unei pasagere din tramvaiul GROAZEI: 'Vatmanul a încercat să stingă focul ca să nu ARDEM ca șobolanii' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.