Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fost ministru al Finanțelor anunță 'APOCALIPSA' pentru companiile de stat, după decizia controversată a Guvernului Tudose

www.bugetul.ro
angajator angajați

Fostul ministru al Finanțelor, Ioana Petrescu, critică în termeni foarte duri decizia Guvernului Tudose, care a cerut companiilor de stat să dea la buget cu 2 miliarde de lei mai multe dividende decât era prognozat la începutul anului pentru a acoperi gaura de la buget. „Asta înseamnă ca aceste companii vor rămâne atât fără bani de investiții, cât si fără lichidități”, atrage atenția fostul ministru.

Emoții MARI pentru Ludovic Orban! Liderul PNL, față în față cu completul negru de la ÎCCJ

„Guvernul cere companiilor de stat sa dea la buget cu 2 miliarde de lei mai multe dividende decât era prognozat la începutul anului pentru a acoperi gaura de la buget. Asta înseamnă ca aceste companii vor rămâne atât fără bani de investiții cât si fără lichidități, ceea ce le va face vulnerabile pe termen scurt si mai puțin profitabile pe termen mediu si lung. Mi se pare din ce in ce mai clar ca decidenții nu sunt interesați in niciun fel de ziua de mâine. Vor sa aibă bani la buget pentru salarii mai mari AZI. Nu contează ca MÂINE vor reveni asupra promisiunilor, așa cum au făcut deja cu finanțarea pentru programul start-up nation, sau ca vor introduce pe nepusa masa taxe, cum au făcut deja cu acciza pe combustibil, sau vor amâna măsuri benefice precum reducerea TVA la 18%. "Azi sa fie bine, mâine mai vedem noi!" pare sa fie motto-ul acestei guvernări.”, scrie Ioana Petrescu, pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.