Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fost ministru al Muncii, scandalizat de declarația premierului Orban: 'Este incalificabil să-ți bați joc de părinții și bunicii tăi'

presiune tensiuni scandal pericol

Marius Budăi, fostul ministru al Muncii, a declarat miercuri, la Antena3, că Guvernul Orban pierde timp și energie pentru a găsi niște soluții ineficiente de relansare economiei.

"Guvernul își consumă atâta timp și economie, atâta efort de resursă umană, să ne demonstreze nouă cum nu poate. Măcar jumătate din această energie dacă o consumau să caute soluții, să ne demonstreze cum se poate, oare nu găseau soluții? Un prim exemplu. În prezentarea Guvernului nu am văzut care e media țărilor din UE cu plata pensiilor în PIB-ul lor. Media UE e în jur de 13% și la noi e de 7,3%. Spațiul există. E o perioadă de criză. Acum mai mult ca oricând trebuie să asiguri cererea. Adică să dai oamenilor bani să poată cumpăra și să poată trăi. Condamn public astfel de declarații", a spus Budăi.

E HAOS - Numărul românilor care au rămas ȘOMERI după starea de urgență CREȘTE din nou

Marius Budăi a criticat declarația făcută de premierul Ludovic Orban, în care acesta compara creșterea pensiilor cu "drumul spre Iad".

"Și mai condamn și declarația premierului Orban, care compara creșterea pensiilor cu drumul spre Iad. Este incalificabil să-ți bați joc de părinții și bunicii tăi. La anul, 20% din această creștere se întoarce. Peste un ani, 25%. Sunt calcule, simulări pe care le-am făcut la partid. Alocațiile copiilor, salariile profesorilor, pensiile părinților și bunicilor noștri nu spun nimic. Și nu de acum, nu spun nimic de când PNL a preluat guvernarea", a mai spus Budăi la Sinteza Zilei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.