Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fost ministru al Transporturilor: Iohannis taie panglici la proiectele PSD!

Inquam Photos / Octav Ganea
razvan cuc

Fostul ministru al Transporturilor, Răzvan Cuc, arată că președintele Klaus Iohannis și premierul Ludovic Orban taie panglici la proiectele începute de PSD. Cuc precizează faptul că tronsoul de cale ferată Gara de Nord-Otopeni a început în mandatul său, dar președintele a uitat să menționeze aceste lucruri.

Citește și: Reacția Gabrielei Firea, după afirmația lui Nicușor Dan despre 'panarame': 'Sunt și voi fi mereu alături de toate femeile! Ele duc greul!'

”Iohannis taie panglici la proiectele PSD

M-am uitat astăzi cu scârbă si satisfacție în același timp la plimbarea pe care Klaus Iohannis și ai săi liberali au făcut-o cu trenul de la Gara de Nord la Aeroport. În fapt, plimbarea a fost una electorală pentru că românii vor putea să circule pe acest traseu abia din luna decembrie. Deci singurul scop pentru care au chemat presa la această mascaradă a fost unul electoral, cu câteva zile înainte de alegeri.

Am avut însă o satisfacție când am văzut că, în sfârșit, se poate circula pe această linie atât de necesară și mai ales faptul ca proiectul a fost realizat de o firmă românească.

Ce au uitat să menționeze Iohannis și cei de la PNL e că respectivul contract de proiectare și execuție pentru cei 3 km de cale ferată și stația de la terminalul Sosiri de la Aeroport a fost semnat în iunie 2019. Adică în mandatul meu de ministru al Transporturilor.

Proiectele pe care le-am susținut cât am fost ministru al Transporturilor sunt finalizate acum. Acest lucru mă bucură enorm și promit că astfel de proiecte voi face și pentru Piatra-Neamț.

Până atunci, însă, i-am lansat astăzi, la Antena 3, o provocare președintelui Klaus Iohannis și o reiau și aici. Aștept de la domnul președinte să spună trei proiecte mari de infrastructură Rutieră pentru care s-a lansat proiectarea și execuția din noiembrie 2019, de când Guvernul său este la Palat.

Până când găsesc ei proiectele, nu uitați: #impreunaconstruim pentru România și pentru români!”, scrie Răzvan Cuc.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.