Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fost ministru, atac la STIRIPESURSE.RO după publicarea unui răspuns oficial al Ministerului Educației

newsspaces.tk
mircea dumitru

Fostul ministru al Educației din Guvernul Cioloș, Mircea Dumitru, atacă STIRIPESURSE.RO pentru publicarea unui răspuns oficial al Ministerului Educației cu privire la demisia sa din CNATDCU.

STIRIPESURSE.RO a scris joi, 8 februarie, citând un răspuns oficial al Direcției Generale Învățământ Universitar din cadrul Ministerului Educației, că Mircea Dumitru nu a demisionat din Consiliul Național de Atestare a Titlurilor, Diplomelor și Certificatelor Universitare (CNATDCU), așa cum anunțase după propunerea lui Valentin Popa pentru funcția de ministru al Educației în Guvernul Dăncilă.

„Până astăzi, 08.02.2018, la nivelul Direcției Generale Învățământ Universitar nu a fost înregistrată oficial cererea domnului prof. univ. dr. Mircea DUMITRU cu privire la demisia din funcția de președinte al Comisiei de Filozofie a Consiliului Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare (CNATDCU)”, preciza Ministerul Educației.

Vezi și: Cum să manânci mai puțin: trucuri pentru a fi mai deștept decât foamea

În ciuda informațiilor oficiale citate în articol, Mircea Dumitru acuză STIRIPESURSE.RO de manipulare, în loc să se adreseze Ministerului Educației.

„Uite adevărul, nu e adevărul...

Duminica viitoare voi susține o conferință la Teatrul Național despre adevăr și minciună. Și culmea, nu aș fi putut pleca de la un exemplu mai bun despre manipulare și post-adevăr, decât această știre.

Demisia mea a fost trimisă celor de la Minister atât pe e-mail, cât și în format letric. De cele mai multe ori, însă, minciuna le servește mai mult propriilor scopuri, așa că renunță la adevăr, la fapte.

Până una, alta, pot oferi un loc la conferința de duminică autoarei acestui articol. Poate îi va folosi, pentru viitorul său în presă”, scrie Mircea Dumitru pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.